Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Késő elkezdeni a vegetáriánus...

Nácshítossz kérdése:

Késő elkezdeni a vegetáriánus életmódot?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Elkéstem?
2011. febr. 18. 16:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Én 18 évesen - 20 évvel ezelőtt - kezdtem bele. Kb másfél évig tartott, de egy húsvétkor elcsábultam. Egyébként a vegetariánizmus nem annyira jó, mert sok dolog kimarad az étrendedből, ami fontos lenne. Nekem a leg élhetőbb étrend a paleo, de nem kívánok téríteni sem és nem célom fikázni a vegát sem. Amúgy vega koromban ment is le rólam súly.
2011. febr. 18. 16:17
 2/25 anonim ***** válasza:
51%

nem késő, de ha vega leszel akkor semmi húst HALAT SEM ehetsz mert aki vega az nem eszik húst.

Enni ehetsz húst, csak akkor nem vagy vega :D

2011. febr. 18. 16:21
 3/25 anonim ***** válasza:
21%
Nem késő csak értelmetlen.
2011. febr. 18. 16:21
 4/25 anonim ***** válasza:
76%

Azt eszel amit akarsz,vagy ami van!

Ha sok zöldséget kívánsz, egyél zöldségeket,ha néha húst is ennél,ne lökd el magadtól!

Az egyoldalúság az étkezésben számomra elfogadhatatlan,és idővel unalmas!

2011. febr. 18. 16:40
 5/25 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy késtél el. Én pont ennyi idősen kezdtem el.
2011. febr. 18. 17:29
 6/25 anonim ***** válasza:
78%

16:17: kérlek áruld el, mi marad ki a vega étrendből?

Az esszenciális aminosavak mind megtalálhatóak, még a növényekben is, nemhogy a tejtermékekben. A vitaminokról, ásványi anyagokról gondolom nem kell szót ejtenem, mindenki tudja, hogy a gyümölcsök, zöldségek tele vannak velük.

2011. febr. 18. 17:30
 7/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. febr. 18. 17:33
 8/25 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem PONT most nem okos dolog elkezdeni a vega életmódot,mert éppen a kellős közepén vagy a serdülőkornak.Nem írtad,hogy lány vagy-e,de ha igen,akkor,mielőtt nekikezdesz,csináltass egy teljes vérképet,mert a lányok ebben az életkorban gyakran nagyon vashiányosak,és nem árt úgy elindítani a vega táplálkozást,hogy tudod,mire kell jobban figyelned.Jó lenne,ha ezt az ötletedet megbeszélnéd a háziorvosoddal,fog segíteni benne.
2011. febr. 18. 19:15
 9/25 anonim ***** válasza:
79%
A vashiánynak semmi köze a vegasághoz. Gyerekkoromban mindig vashiányos voltam, a vega életmóddal elmúlt...
2011. febr. 18. 20:26
 10/25 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem inkább korai a fejlödő szervezetnek még kell a fehérje.
2011. febr. 18. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!