Miért akar lépten-nyomon mindenki meggyőzni?
Én úgy vagyok vele, hogy eszek tojást tejet. És ha véletlenül valahol kiderül, hogy én "ilyen" vagyok (új osztályomban most derült ki), mindig vitába fajul, hogy "de az állati fehérjére szükséged van!!!", és hiába nem válaszolok, bele se megyek a vitába, mégis győzködnek, hogy "egyél húst, az jó lesz neked". És most úgy mondták, mint akik elhiszik, hogy hús nélkül nem lehet élni.
De nem ez tett be, hanem az, amikor a barátom is ezzel jött. Pedig azt hittem, hogy Ő más.
Mindegy, nem rinyálok itt :D
Egyébként. Nem divatból lettem vega, hanem tudatosan választottam két éve, mert olvastam, hogy jó hatásai vannak (amit érzek is), és kevesebb kárt okozok. Nekünk is volt malacunk, és borzasztó volt hallani visítani amikor levágták.
15/l
Hát, most nem akarlak bántani, de 15 évesen nem igazán teszel ezzel jót magadnak. Vagy pedig mesterséges forrásból kell bevinned a fehérjéket, de ha tényleg ennyi vagy, nagyon vissza fog ütni.
De nem akarlak megtéríteni. Amit nem eszel meg te, annyival több marad nekem :P (Ez a humor helye volt)
http://www.youtube.com/watch?v=s5kyMURvn1o
én is sajnálom szegény állatokat. de ő 'meghal' hogy életet adjon. ha fizikai munkát végzel majd azért husból van az igazi energia.
A hús és az állati fehérje nagyon káros.
Ez azért ebben a formában durva, még akkor is ha "könyvben van leírva".
hús nélkül végezz rendszeres fizikai munkát! nos birnád? aligha.
én szoktam fizikai munkát végezni, jobban birom mint akik itt körülöttem állandóan húst zabálnak
Ez az egész vega vs. húsevő téma nem más, mint fingreszelés.
Ízlés kérdése, ami nem vitatéma szerintem.
Konkrét érvekkel nem magyarázható egyik sem, csupán szubjektív vélemények ütköznek.
Vihar a biliben.
Dr Karácsony Irén: A reformkonyha örömei
ebben vannak receptek is. Mondjuk nemtudom hogy lehet e még kapni..
Egyáltalán nem óhajtalak meggyőzni, mert vastagon lesz*rom mi van veled, tekintve, h nem ismerlek, és egyéb is leköti az agyamat, mint a te jóléted. Hidd el, nem forog körülötted a világ!
szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!