Gyárakban dolgoznak vegetáriánusok? Ahol én dolgozom, mindenki húsfaló és engem szólnak le, mert nem azt eszem.
Te se foglalkozz velük, ők sem foglalkoznak majd veled. Ha meg igen, nem kell felvenni. Nincs 2 egyforma ember. Ennél azért jóval nagyobb problémák is vannak, hogy ki mit eszik...
Üdv!
ui.: addig jó,amíg van mit enni
Nem bántani akarlak, de neked mégis mi közöd hozzá, hogy mit esznek a többiek? Nem lehet, hogy azért szólnak le, mert ezeket (miért esznek hamburgert, sonkát meg szalonnát) nekik is elmondod?
Ha békén hagynád őket a vegetáriánus elveiddel, szerintem ők is békén hagynának téged...
Imádom a salátákat, zöldségeket... de hogy hús nélkül éljek... az is kizárt :D
Amúgy hagyd őket, ők is békén fognak hagyni...
Na már megint ez a vega felsőbbrendűség, és amikor a normálisan (magyarul vegyesen) táplálkozó embereket le "húszabálózzák" olyankor mindig meglepődnek amikor őket meg lekecskézik vagy jobb esetben orrba vágják.
Amúgy rohadtul olcsóbb egy zsemlébe belerakni egy szelet szalámit (amiben lassan több a zöldség mint a hús) mint telepakolni biozöldségekkel (mert ugye a boltiban annyi a vegyszer, hogy akkor már nyugodtan megehetnéd a húst is).
Én is gyárban dolgozom és húst eszek.
Mert MINDENEVŐ vagyok.
És nem kecske.
Elég sokat (heti 68órát) dolgozok fizika munkát nem is bírnám zöldségeken élve.
Én is fizikai munkát végzek, de vegán vagyok.
A párizsis zsemle helyett lehet enni fűszervajasat (margarinból), és még olcsóbb is. Aki etikai okokból nem eszik húst, az nem feltétlenül eszik biozöldséget (különösen nem télen). Ilyenkor általában fagyasztott zacskós zöldségeket, krumplit, almát, répát, céklát, narancsot, banánt eszik aki vega. Sok gyümölcslé, ha ügyes vagy nagyon olcsón lehet venni azt is.
Szoktam vinni vegyessalátát sok citromlével, reszelt sárgarépát vagy krumplisalátát kis dobozkában melóba, nagyon finom és laktakó.
Meg valami sütit vagy pogácsát is szoktam csomagolni, meg olajos magvakat és aszalt gyümölcsöt (pl. dió, tökmag, szotyi, aszalt szilva, aszalt barack, mazsola...)
A táplálkozni nem tudás nem csak a húsevők hülyesége, sokkal inkább köze van az egyéni kreatívitáshoz mint az étrendhez.
A vegáknak nincs szüksége semmiféle vitaminpótlásra, se fehérjepótlásra, se ásványi anyag-pótlásra, ugyanis minden szükséges anyag megtalálható a növényekben, hogy a tejtermékekről ne is beszéljünk. Ha nagyon szeretnéd bemásolhatom a listát, amit tegnap készítettem az egyik kérdezőnek, hogy melyik anyag milyen forrásokból szerezhető be leginkább.
Tájékozódj kérlek, mielőtt hülyeségeket beszélsz...
komolyan mondod? a tejtermék ugye állati eredetű ;)
b12-t meg melyik növényből szerzel, áruld már el ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!