Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Gyárakban dolgoznak vegetárián...

Gyárakban dolgoznak vegetáriánusok? Ahol én dolgozom, mindenki húsfaló és engem szólnak le, mert nem azt eszem.

Figyelt kérdés
Szalámis szendvics, feldarabolt sonka vagy szalonna (nem ismerem őket), hamburger a fő kajájuk. Otthon is húst hússal esznek. Siránkoznak, hogy nincs pénzük, de aki a nagyon drága húst mindennap megeszi, szerintem az ne rinyáljon. Tudom, a zöldség sem olcsó, de szerintem olcsóbb, mint a kilós húsok naponta.
2011. márc. 4. 12:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

Szójából és csíráztatott magvakból (és igen, tejtermékekből...).

Egyébként a vegák mióta nem esznek tejterméket és tojást? Egyedül a vegánok nem esznek, a többi vegetáriánusok igen.

A kérdés nem a vegánokról szólt szerintem.

Mellesleg nem hinném hogy agresszivitás lenne a téves észrevételekre való reagálás. Főleg egy vegáknak szóló témakörben :O

2011. márc. 4. 19:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Én senkinek nem szólok be, mit eszik, leszarom. Igazából undorodva nézem, ahogy eszik a felvágott szalonnát, de nem szólok semmit. Szó szerint oda tudnék okádni...
2011. márc. 5. 08:05
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát, ha vágod a pofákat, meg a grimaszokat, akkor ne is csodálkozz - az ember provokációra agresszióval reagál...

Ha tudomásul vennéd, hogy mindenki maga dönti el, hogyan táplálkozik, ők se kötnének beléd.

2011. márc. 5. 10:11
 14/20 anonim ***** válasza:

b12-t te a büdös életben nem találsz semmilyen csíráztatott magban

[link]

2011. márc. 5. 10:22
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem vágom a pofákat, hanem gondolatban kínlódok, ami nem látszik rajtam! Tököm ki van már a kötekedős emberekkel, bármit írok, mindig másra gondolnak!!!!!!!
2011. márc. 5. 13:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Ühümmmmm...akkor olvass egy "kicsit" te is.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Most mindjárt elhiszem, hogy azért, mert egy ki tudja hány éves oldalon nem sorolták el, már nincs is bennük, és mindenki más a hülye...

2011. márc. 5. 13:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Én is gyárban dolgozom és az egyik kolléganőm nem eszik húst. És akkor mi van? Ő dolga.

Az meg az én dolgom, hogy én megeszem. És az is az én dolgom, hogy milyen formában és hányszor.

Nálunk senki sem szólt be a vegetáriánus lánynak, miért szólnánk?

Meg ez, hogy sírnak, hogy nincs pénzük és húst esznek... hát ne haragudj, ha zöldségekkel akarok jóllakni, akkor is kiadok ennyi pénzt. Ja, én meg a zsemle meg kenyérféléket nem szeretem... hát ez van. Húst eszek, meg zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket. Nem túl gazdaságos.

Akkor már olcsóbb a párizsis zsemle, de attól meg én tudnék okádni.

2011. márc. 6. 10:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok vegetáriánus, de valahogy meg tudom érteni a problémádat... Nekem alapból semmi bajom nincs a gyári munkásokkal, sok barátom is az. A fél rokonságom is ott dolgozik. De... Van a közelünkben egy sörgyár, aminek van helyközi járata, amire bárki felszállhat. Nem egyszer azzal mentem haza suliból (meg velem együtt sok más diák). Hát... Ha te is olyan emberekkel vagy körülvéve, mint akik azzal a busszal jártak be dolgozni, akkor sajnállak. A buszon ülő munkások jó 80%a mindent elutasított, ami kicsit is eltérő az ő életmódjától. Nem egyszer hallottam, hogy utálkozva beszéltek az egyik munkatársukról, mert az inkább könyvet olvas, mintsem tévét nézzen... Másik problémájuk az volt vele, hogy ráadásul még ő nem is utálta a többieket, mert nem tekintette magát különállónak. Ezért leidiótázták, stb. Na már most, ott is ki volt a bunkó?

Ha te is ilyen közegben vagy, akkor ne is foglalkozz velük. Ha meg te provokálod ki a viselkedéseddel, akkor meg inkább lapíts.

(Nem tudom melyik a kettő verzió közül, mivel nem ismerlek, azt neked kell tudnod)

2011. márc. 6. 21:09
 19/20 anonim ***** válasza:
A férjem informatikusként egy kisebb vállalatnál (gyárban) dolgozik. Mi csak hétvégén eszünk húst, hétközben nem. A férjem egy csomószor visz otthonról általam készített vega ételeket.Először vihogtak rajta, most már azonban néha meg is kóstolják, főleg a női munkatársai és mondják, h nem is olyan rossz. Gyakran receptet is kell küldenem. Szóval, fel a fejjel! Ha vigasztal, én egy irodában dolgozom, én is viszem a vegakaját és engem is cikiznek a munkatársaim. Már megint milyen vackot eszel kérdik, mikor én pl. kölest eszem zöldséggel, ők pedig "szép zsíros húst krumplival". Ne csüggedj!
2011. márc. 7. 09:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát annyit modnanék, hgoy nem minden drága ami hús.. például vannak ezek a felvágottak (párizsik pl) amiket egész olcsón lehet venni (olcsóbban, mitnha pl sajtot vennél) mondjuk abban jobb nem tudni, mennyi a hús, és mennyi a szemét :)

Én nem értem, hogy miért szólnak le téged, nálam általában, mikor valaki előtt kiderül, hgoy vegetáriánus vagyok mindig csodálkoznak rajta, kérdéseket tesznek fel, de sosem szólnak meg, inkább tényleg érdeklődnek! :)

Szerintem próbálj meg valamit viccesen visszavágni. (nem tudom kinek mi köze hozzá, hogy ki mit eszik, furcsa ez nekem! :O)

2011. márc. 12. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!