Miért koplal mindenki? :O És aki koplalni akar, azt miért nem lehet meggyőzni hogy hülyeséget csinál?
"Én napi 1 szendvicset eszem és én 1 hét alatt 4-5 kg-t fogytam a többi héten 2-t és nem híztam vissza szóval kitartás ;)"
Szóval 1 ékes példányunk a sok közül jelen időben eszik 1 szendvicset, tehát még koplal, de nem hízott vissza :P
Hát szerintem azok koplalnak akiknek komplexusuk van. Mondván,h nincs modell alkata. Amég ő maga nem lesz elégedett a testével,azzal amit nap mint nap lát,addig nem igazán lehet meggyőzni arról,h hülyeséget csinál.
Bár a koplalás nem a legjobb módja a fogyásnak,hisz így a legkönnyebb visszhízni. Inkább tudatossan kéne egészségesen étkezni.Ez szerint sokkal hatékonyabb... és nincs hamar visszahízás :)
Aki koplal, az hülye.
1 evéssel ugyanannyit visszahíz, mivel az éhségérzete a koplalás folyamán egyre csak nő.
Fantasztikus dolog 1 hónap alatt 5 kilót lefogyni, majd 1 hét múlva 10-et vissza.
Ráadásul a koplalók nem a zsírból, hanem izomból fogynak.
Ez általában a debileknél szokott lenni akik nem fogják fel hogy a koplalással elsősorban izmot veszítenek mert először azt bontja le a szervezet és azt könnyű elveszíteni.Csak azt látja a nyomorék hogy kevesebb a súlya,de az nem esik le neki hogy a testzsírja viszont tovább nő.Aztán meg csodálkozik ha pár hónap múlva nem bírja arrébb cipelni a hájas testét,mert azt a minimális csökött izomzatát is tönkreb*szta.Ezután már nem fog tudni diétázni sem mert egyszerűen nem tud mozogni.
Itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..
A második oldalon(kicsit idegesen ugyan)de leírtam hogy kell kinéznie A diétának.Ajánlom azt csináljátok(ha diétáztok)és lassabban ugyan de annak lesz eredménye
Nekem is eszembe jutott már megviccelni az álomvilágban élő fogyni vágyókat:).
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__10..
Sajna nem a célközönség válaszolt,hanem a normálisok:).
"2 napig nem ettem, aztán 3., 4., 5. nap 2 almát vagy vmien gyümölcsöt, de úgy elosztva, hogy 5x "étkeztem" 1 nap. +napi 30 perc szobabicikli, 2L ásványvíz, és 1 hónap alatt csodákat tett.:]"
Nem fogod bírni. Jelenleg nem zsírból, hanem izomból fogysz, ha ennyire nem eszel.
Végre mikor fogod megérteni, hogy napi 5x kell enni valóban, de nem valami szir-szar almát, hanem rendes ételeket, vegyesen, és ezekután sportolni?
Sokkal gyorsabban fogynál, ha normálisan ennél, mert akkor több energiád lenne, és ezt a sportban jobban tudnád hasznosítani.
blabla = rövidítettem a rizsát. És a helyesírást is javítottam.
"Én egy 16 éves lány vagyok, és tavaly nyáron drasztikus fogyókúrába kezdtem, keveset ettem és amellett napi 40 percet tornáztam. Reggel rendesen megreggeliztem, aztán ebédeltem délben de a nap folyamán többször már nem ettem. Ennek következtében 2 hónap alatt közel 10 kiló ment le rólam, aminek akkor még örültem...Viszont volt ennek egy hátránya is, kimaradt a menstruációm. 4-5 hónapon keresztül nem jött meg, egyáltalán nem. Elmentem nőgyógyászhoz.. blabla nem derült ki hogy mi a baj. Aztán úgy döntöttem várok továbbra is.. hátha.. Végül júniusba megjött. de csak 1 napig tartott, és azóta megint semmi..." blabla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!