Vegetáriánusok, hogyan oldjátok meg azt a helyzetet, ha vendégségbe mentek, ahol mindenki húsevő?
így van, nem Neked kell szólnod, hanem a párodnak. ők látnak Benneteket vendégül, és, ha tudnak róla, hogy vegetáriánus vagy, nyilván figyelmesek lesznek a menü összeállításánál, és nem akarnak húst ráderőltetni.
biztosan kedves, normális emberek, akik mások szokásait
tiszteletben tarják.
semmiképpen ne vigyél ételt magaddal, az valóban sértő lenne a Te részedről.
Én is úgy gondolom,hogy a félre értések és a sértődések elkerülése végett párod jelezze, hogy te vega vagy. Esetleg - ha a vendéglátók nyitottak rá - egyeztessétek azt,hogy mi az amit megeszel (Pl. tejes, tojásos, halas dolgokat stb...)
Üdv!
ui.: én vendéglátóként örülnék, hogy ha előre szólnának, hogy a vendégem vega, mert háziasszonyként agy tudnék megfelelni a legjobban. Amúgy meg mindenki szereti, ha dícsérik a főztjét, és elfogy. :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Végül párom szólt, és nagyon kedvesek voltak, még külön levest is főztek nekem hús nélkül.
Minden jót kívánok Nektek!
ha barátaimhoz megyek,ők tudják
ha pl párom ismerőseihez,akkor a barátom szól
ha meg nem szólok,akkor a köretet szoktam enni,pl krumplipüré vagy rizs ilyenek,de ha nagyon nincs mit akkor kérek egy szelet vajas kenyeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!