Akik régóta vegetáriánusok, a laborleletük milyen?
Ha min.10-20 éve húsmentes táplálkozású vagy, jók az eredményeid? Ha nem, mi lett sok vagy kevés a leleted szerint?
Csak mert olvastam egy kommentet, hogy 35 éve vegetáriánus nőnek most nagyon rossz lett az eredménye, és ezt a hús hiányávsl magyarázzák.
Tudom hogy elvileg vérszegény lehet így az ember de azon kívül még mi?
Köszönöm mindenkinek. Akkor alkati dolog is lehet plusz odafigyelés kérdése, hogy elég választékos legyen az étrend.
A bőröregedés megijesztett de nem tudom mi összefüggés lehetne a hús és a fiatalos kinézet között. Max a húsok kollagén tartalma hiányozhat de hogy ettől ráncosabb lenne az ember.. Az inkább a kevés folyadék és vitaminok hiánya miatt van. Lehet hogy az illető le is fogyott, bár szerintem a hús alapvetően nem hizlal (persze zsírtartalomtól függ). Viszont van egy ismerősöm aki nagyon elfogyott húsevés elhagyása után.. És ugye emiatt sokkal ráncosabb lett
Gyerekkorom óta vegetáriánus vagyok, soha nem kívánta a szervezetem a húst.
Tökéletesek a labor eredményeim, nincsenek hiánybetegségeim.
Az inzulinom az egekben, de nem a hús hiánya miatt. A családomban ez örökletes dolog, amit én is megkaptam.
Akik a családban ezzel élnek, rajtam kívül senki nem vegetáriánus. Lenne ez akkor is, ha máshogy táplálkoznék.
Egyszer volt kórosan alacsony a vasam. Amikor kiderült, hogy IR-es vagyok, lefogytam, hirtelen felgyorsult a rendkívül lassú anyagcserém, és így nem tudott annyi vas felszívódni.
De azóta ezzel sincs semmi probléma. A vas az egyetlen, amit szinten kell tartanom, és néha kúraszerűen szedem, de amúgy rendben vagyok.
A mindenevők propagandája ez a "vegetáriánusok / vegánok ilyen vérszegény, egészségtelen emberek", régebben a húsipar jött az erőtől majd kiduzzadó modelleivel.
Aztán sokan, akik maguk is kipróbálták a vegetáriánus / vegán életmódot és étkezést, sokat kombináltak és sokkal teljesebb értékűen táplálkoztak, maguk is rájöttek, hogy mindez mekkora marhaság.
A civilizációs mindenevő étrend rostban szegény, adalékanyagokban gazdag, mikrotápanyag értékarányban sem annyira jó. Ideális melegágya a civilizációs betegségeknek, mint a rák, cukorbetegség, epilepszia stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!