Akik régóta vegetáriánusok, a laborleletük milyen?
Ha min.10-20 éve húsmentes táplálkozású vagy, jók az eredményeid? Ha nem, mi lett sok vagy kevés a leleted szerint?
Csak mert olvastam egy kommentet, hogy 35 éve vegetáriánus nőnek most nagyon rossz lett az eredménye, és ezt a hús hiányávsl magyarázzák.
Tudom hogy elvileg vérszegény lehet így az ember de azon kívül még mi?
Köszönöm mindenkinek. Akkor alkati dolog is lehet plusz odafigyelés kérdése, hogy elég választékos legyen az étrend.
A bőröregedés megijesztett de nem tudom mi összefüggés lehetne a hús és a fiatalos kinézet között. Max a húsok kollagén tartalma hiányozhat de hogy ettől ráncosabb lenne az ember.. Az inkább a kevés folyadék és vitaminok hiánya miatt van. Lehet hogy az illető le is fogyott, bár szerintem a hús alapvetően nem hizlal (persze zsírtartalomtól függ). Viszont van egy ismerősöm aki nagyon elfogyott húsevés elhagyása után.. És ugye emiatt sokkal ráncosabb lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!