Hogyan lettél vegetáriánus vagy minek a hatására?
Nem így nevezem, talán nem is vagyok - a húst, húsokat nem bírom lenyomni a torkomon úgy egy éve.
Egy farm mellett laktunk még tavaly, ahonnan egyik reggel egy hússzállító autó vitte el az őrjöngő teheneket, akik szinte sírva kiabáltak segítségért, mintha pontosan tudnák hova viszik őket. Szörnyű élmény volt.
4 éves korom óta vegetáriánus vagyok. Gyerekkorom óta undorodom a hústól. Soha nem lennék képes halott állatokat enni, már a gondolata is idegen volt számomra. Tojásból is csak kósert eszem.
A térítgetős piócákkal viszont soha nem vállaltam közösséget. Senkit nem ítélek ez az étkezési szokásai miatt. Csak engem ne csesztessenek vele.
Korábban semmi bajom nem volt a hússal, ettem mindent is, húsmentes napom legfeljebb havi egy volt, az is véletlenül.
Aztán elkezdtem olvasni a mindenevő prolik véleményeit a témában. Aligha kell részletesen bemutatni ezeket bárkinek, aki már olvasott valaha legalább egy cikket, bejegyzést, kérdést fórumon a témában: összekapcsolják az étrendet a szexuális orientációval, áltudományos ostobaságokkal traktálnak másokat, ráerőltetik az egysíkú nézeteiket másokra, képtelenek elfogadni, hogy más nem vevő a mócsingos vackokra.
Ekkor eldöntöttem, hogy nem akarok ezzel a söpredékkel egy platformra kerülni, így néhány hónap tudakozódás, ismeretszerzés, kísérletezés után vegetáriánus lettem.
Ha minden a terv szerint alakul, a mai nap lehet a 3809. nap, amikor nem halok bele a megfelelő mennyiségű fehérje és aminosavak hiányába.
#6: Szerintem vegetáriánus / vegán oldalról is rengeteg proli van, aki áltudományos baromságokkal traktál mindenkit, meg néhány kiragadott tulajdonság alapján általánosít, és köpköd a másikra.
Ez nem táplálkozás, hanem az emberi butaság kérdése. És rengeteg buta, alacsony IQ-jú ember van, köztük mindenféle nézetű és táplálkozású létformával. A kettő nem függ össze.
Üdv: egy 22 éve vegetáriánus
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!