Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Az embernek úgy általában mi...

Az embernek úgy általában mi bajuk van a vegán (inkább vegetáriánus próbálok lenni) sajtokkal? Én nem vagyok vegán, de vettem egy tömböt, és szerintem nagyon finom! Tényleg lehet hogy egészségtelen?

Figyelt kérdés
És azt hozzáteszem, hogy nem azért vettem mert nem szeretnék ezek után rendes sajtot enni, nekem semmi bajom nincsen a sajttal, tojással, mézzel, amíg azok az állatok megkínzása nélkül kerülnek az asztalra!
júl. 10. 21:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

Akkor valamit benézhettél, mert a vegán "sajtokra" nem az van írva hogy sajt, hiszen ez tilos. Tömb, készítmény, szeletelt, sajt ÍZESÍTÉSŰ snack/tallér, és hasonló neveken futnak.... ha te sajt néven vetted, akkor az valami vacak sajt lehetett.

júl. 11. 14:29
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Azok nem sajtok, hanem valami sajtnak látszo termék Ami nem IS egéséges.
júl. 11. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
#11 Nem, ha sajt néven vette, akkor szabálytalanul azt írták rá. Nem olyan nehéz felfogni szerintem...
júl. 23. 16:49
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

Melyik márka ez, amelyik ráírja hogy sajt, miközben vegán sajtpótló?

Amúgy hiába pontoztok le, akkor is ez a szabály…

júl. 23. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező...

"...semmi bajom nincsen a sajttal, tojással, mézzel, amíg azok az állatok megkínzása nélkül kerülnek az asztalra!"

Ezt ugye nem gondoltad komolyan. Ezeket az állatokat kizsigerelni a testüknél alig nagyobb területen éveken keresztül nettó állatkínzás. Nézz utána...

júl. 25. 02:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Pl SajtOM

júl. 25. 08:56
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem az oldalukat, a termékeik "kesukorong" néven futnak... erről hogy gondolhatja bárki, hogy állati tejből készült? :D

júl. 25. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!