Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van olyan vegán sajt, aminek...

Gertike99 kérdése:

Van olyan vegán sajt, aminek jó íze van?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki is nekem esne, nem vagyok sem vega sem vegetáriánus, egyszerűen csak tejérzékenységben szenvedek.

Kóstoltam már kétféle vegán sajtot, az egyiknek Vegán tömb a neve, és cheddar sajt ízesítésű, a másik meg a Vegajó Trapi névre hallgató sajt volt. Egyik se ízlett nagyon, és ez elgondolkodtatott, hogy van-e egyáltalán olyan vegán sajt, aminek viszonylag jó íze van.

A segítséget előre is köszönöm.

2023. aug. 31. 23:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor arra gondolsz, hogy ha nagyobb teret nyernek a vegánok, akkor mindenkit a vegán életmódra fognak "kényszeríteni"? Illetve mondjuk a szarvasmarha legelő helyén káposztaföld lesz ezáltal kevesebb hús lesz majd?
2023. szept. 3. 11:27
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyobb teret nyernek a vegánok, az sok mindent megváltoztatna, itt még nem tartunk. Ha egyáltalán elfogadottabb lesz az egész (a nyugati világban, a legfejlettebb országokban már az!), akkor az egész életszemlélet és az egész mezőgazdaság/élelmiszeripar változhat meg... ezt nagyon nem akarják a mindenevők.
2023. szept. 3. 12:30
 23/24 anonim ***** válasza:
35%

Én mindenevő vagyok, az a baj, hogy a "legfejlettebb országokban" kifejezés már nem feltétlenül előnyt jelent, ezekben a nagyon fejlett országokban jelen van az összes hátrány is, csak arról nem szeretnek beszélni.

A mezőgazdaságon és élelmiszeriparon biztos, hogy lehetne pozitív irányba változtatni (kellene is), de a vegánokban én nem bízok ilyen szempontból. Legalábbis ezeknek az aktivistáknak, akik hallatják a hangjukat, nem sok fogalmuk van szakmai szempontból a dolgokhoz.

2023. szept. 3. 12:39
 24/24 anonim ***** válasza:
51%
Van egy vegán chedaros sajtkrém aminek full sajt íze van
2023. szept. 4. 13:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!