Az emberek miért döntenek úgy hogy vegetáriánusok lesznek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 14. 14:21
81/88 anonim válasza:
80: nyugi, idő kell amíg megtalálja a neveket. Nem minden könyvtár tárol 1800 előtt íródott könyveket.
82/88 anonim válasza:
"A vegetáriánusokat nem igazán értem. Véleményem szerint ha valaki nem vegán, akkor a hús elhagyásával, de a tej+tojás további fogyasztásával az ég világon semmit nem ér el."
A magyarázat egyszerű. Nem szeretem a húst. Egyszerűen gusztustalan számomra egy halott állatot megenni. A sajtot, tejfölt, tojást viszont szeretem. Részemről semmi ideológia, csak ízlés kérdése.
83/88 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem is értem, mit kell anyázni oda-vissza azon, hogy ki mit eszik és ki mit nem.
84/88 anonim válasza:
83: kit érdekel, hogy ki mit eszik? Az érdekli a vegánokat, hogy emiatt állatokat kínoznak és ölnek le. A lőtéri kutyát nem érdekli más ember egészsége vagy szokása.
85/88 anonim válasza:
Ezzel az agresszív hangnemmel nem mentek semmire. Teljesen kontraproduktív. Mint amikor a környezetvédők leöntik a festményeket.
86/88 anonim válasza:
Ezért van az, hogy bár szívesen eszem vegán éttermekben (merthogy nem szeretem a húst), de egyre inkább kerülöm a vegánokat (mert jelentős részük szektás és erőszakos). Ennek alapján mit vársz attól, aki szereti a húst? Legyilkosozod, leidiótázod - ettől lesz holnaptól vegán? Észhez kéne térni.
87/88 anonim válasza:
Elhagyott a feleségem, magamat kellett ellátnom, és rájöttem, hogy undorodok pacsmagolni a hússal, undorodok a hús bármilyen szeletelésétől, elkészítésétől, ezér egyre több vegetáriánus kaját ettem, míg egyszer azt vettem észre, hogy már soha nem eszek húst.
88/88 anonim válasza:
#58: "Nem kérődző állatok vagyunk."
Tényleg nem, az ember fő táplálékának a gabona, gyümölcs, zöldség, olajos magvak, kieg.-ként a hüvelyesek kéne szolgáljanak.
És nem a fűfélék, hiszen nem kérődzők vagyunk, sokkal gyorsabban emésztünk, mint egy tehén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!