Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Akik vegetáriánusok! Ti mióta...

Akik vegetáriánusok! Ti mióta vagytok azok, és miért döntöttetek úgy hogy azok lesztek?

Figyelt kérdés
2023. júl. 10. 11:58
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
2,5 éve a volt párom dobta be, hogy "mi lenne, ha kipróbálnánk, csak úgy?" Aztán én így maradtam azóta is. Néha meg-megkóstolok húsos kajákat, de nem ízlenek, úgyhogy nem erőltetem.
2023. júl. 12. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:

5 éve, egy videó hatására

[link]

Nem bírtam elviselni a látványt, arra jutottam hogy nem járulok ehhez hozzá.

2023. júl. 14. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint öt éve, lassan hat. Én egy nyári tábor után próbáltam ki a dolgot 15 éves koromban. Tipikusan az a tábor volt, amelyikben két héten keresztül minden nap minden étkezése rántott hús volt vagy rizseshús, és úgy éreztem a végére, hogy na, most eléggé megcsömörlöttem a húsfogyasztásban, és képes leszek egy hónapig kipróbálni, milyen enélkül élni. Rájöttem, hogy megy ez tovább is, azóta sem ettem semmiféle húst :)
2023. júl. 16. 21:19
 4/9 anonim válasza:
100%
Szia, én 27 éve vagyok vega. Mivel vashiányos vérszegény voltam gyerekkoromban, annyira erőltették a húst(véres húsokat is), hogy egy életre megutáltam. Az első, amikor elhagytam a szülői házat az volt, hogy azonnal felhagytam a húsevéssel. A mai napig, még azt se eszem meg ami növényi, de hasonlít kinézetre a húsra. Voltam sokáig vegán is főleg külföldön, itthon nehezebb a kivitelezése.Otthon igyekszem állati eledelt enni, de ha vendégségbe megyünk, becsúszik mindig valami tojás, vagy tejet tartalmazó kaja.
2023. júl. 17. 02:05
 5/9 anonim válasza:
100%
korrigálom: szóval otthon igyekszem NEM enni állati eledelt, férjem viszont húsevő. A hús, hal teljesen kizárt, tojás, tejtermékek előfordulnak.
2023. júl. 17. 02:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
11 éve szoktam le a húsról. Egészségesebben akartam élni. 3 hét alatt úgy kitisztult a szervezetem, hogy utána már nem is akartam visszatérni a húsevéshez. Reggelente azt éreztem, hogy tele vagyok energiával.
2023. júl. 17. 07:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert rájöttem, hogy semmi jogunk nincs akár csak 1 állatra is rákényszeríteni az akaratunkat, nem hogy még ketrecben tartani, kizsigerelni aztán leölni.

Ugródeszkának használtam a vegánsághoz kb. 1 évig. Bejött, így már a többi állati eredetű termékkel is felhagytam.

2023. júl. 17. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Néma tiltakozás ez a jelenlegi rendszer ellen.
2023. júl. 24. 05:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapja hagytam fel a húsfogyasztással, egyik napról a másikra.

Az ok prózai: megundorodtam tőle.

Tejterméket és tojást néha eszem.

2023. júl. 25. 05:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!