Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Az emberek miért döntenek úgy...

Az emberek miért döntenek úgy hogy vegetáriánusok lesznek?

Figyelt kérdés

2023. aug. 14. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
55%

Mondjuk az is igaz hogy ahányszor téma a vegánság, MINDIG megjelenik pár ember aki nekiáll téríteni hogy A HÚS IGENIS KŐLL, meg elkezd elmebetegezni stb. Én csak simán nem szerettem soha a húst úgyhogy nem eszem, mégis sokszor megkaptam már hogy agyhalott vegánnáci fogyatékos vagyok….

2023. aug. 24. 09:27
 62/88 anonim ***** válasza:
3%
#61 én sem eszem húst, mert u dirodom tőle, de azt azért felesleges elvitatni, hogy a hús fontos része a táplálkozásnak. Elhagyható, mert a tejtermékek és a tojás nagy részben -de nem teljesen- pótolják az így kieső, de a szervezet számára fontos dolgokat. Hülye mindenhol van, de legtöbbször az a gond, hogy az emberek összemossák a vegetáriánust a vegánnal.
2023. aug. 24. 09:38
 63/88 anonim ***** válasza:
4%

"Hány rejtett kamerás felvétel, kutatás, dokumentumfilm, élsportoló, stb. kell még ahhoz, hogy az ilyen primitív egyedek magukba nézzenek, és elfogadják, hogy valami nincs rendben..."

Jó példa ez a maszatolásra.

Hogy valójában ki a primitív, arról hosszasan lehetne értekezni, de ezt most hagyjuk!

Neked beakadtak ezek a rejtett kamerás felvételek.

Először is döntsd el, mi a valódi bajod. Az, hogy egyesek kegyetlenkednek az állatokkal, vagy az, hogy az ember megeszi őket?

Mert az egyik megy a másik nélkül is.

2023. aug. 24. 09:42
 64/88 anonim ***** válasza:
30%

60: az a baj, hogy a vegánok 90%-a tudja, hogy kisebbségben van. Tudja azt is, hogy nagyon óvatosan kell kezelni a témát, és csak akkor szabad erről beszélni, ha valaki érdeklődik.

De általában az átlag vegán elmegy egy társasággal kajálni, és azt mondja a csülkös pacalra, hogy köszöni nem kér. Innentől elindul a fostenger, és elkezdik eszetlenül basztatni ezért, olyan idióta állításokat tesznek hogy a növények is éreznek, meg ilyenek, és miután a vegán megvédi magát érvekkel és tényekkel, el van könyvelve agresszívnek meg támadónak, aki csak erről tud beszélni. Arról nem is beszélve, amikor feljön a tej meg a tojás, és az átlag Pistike olyan dolgokkal szembesül, amit muszáj kompenzálnia mégtöbb támadással.

Pl te is most mit művelsz itt. Vitázol egy vegánnal, és képtelen vagy felfogni dolgokat, csak hajtogatod a baromságaid. Ilyen emberekkel nehéz dűlőre jutni, és megmaradni nyugodtnak és nem beszélni a témáról.

2023. aug. 24. 09:44
 65/88 anonim ***** válasza:
16%

"Tehát az, aki lemond az állati eredetű kajákról, ruhákról, kozmetikumokról azért, hogy a lehető legkevesebbet ártson más élőlényeknek, és elfogadja, hogy ezáltal jelentősen megnehezedik a mindennapi élete, az szektás és bolond, mert be van hülyítve."

Igen, pontosan. Az embernek szüksége van állati eredetű ételre. Más mindenevő állatok nem foglalkoznak ilyen baromságokkal.

2023. aug. 24. 09:56
 66/88 anonim ***** válasza:
36%

"De általában az átlag vegán elmegy egy társasággal kajálni, és azt mondja a csülkös pacalra, hogy köszöni nem kér. Innentől elindul a fostenger, és elkezdik eszetlenül basztatni ezért, olyan idióta állításokat tesznek hogy a növények is éreznek, meg ilyenek"

Hát öreg, akkor vagy szatul válashtod meg a társaságidat, vagy nem mondasz igazat.

Az én környezetem szó nélkül elfigadja és tudomásul veszi, hogy nem eszem húst. Egy rogadt szóval bem kóstoltak be siha.

Idegentől előfirdult már, arra meg rámisolyogtam és közöltem vele, hogy bocs, senki bem kérte, hogy kövesse az életmódomat, azt meg bázran bízza rám, hogy én hogy élek. Problem solved. Csak tudod én senkit bem akarok erről meggyőzni.

"és miután a vegán megvédi magát érvekkel és tényekkel"

Az a baj, hogy a ti érveitek kb. megállnak annyiban, amiket itt is összehordtok, amik viszont tudománytalan hülyeségek. Lásd állat megerőszakolása.

Azoktól én is kiakadok.

"Arról nem is beszélve, amikor feljön a tej meg a tojás, és az átlag Pistike olyan dolgokkal szembesül, amit muszáj kompenzálnia mégtöbb támadással."

Ha hülyeséget hall, a leghiggadtabb Pistikének is elönti a szar az agyát.

"Pl te is most mit művelsz itt. Vitázol egy vegánnal, és képtelen vagy felfogni dolgokat, csak hajtogatod a baromságaid."

Tényleg? Na mesélj, melyik dolgot nem vagyok képes felfogni és milyen baromságimat hajtom?

Ne kenegesd a szart, konkretizálj!

2023. aug. 24. 10:03
 67/88 anonim ***** válasza:
34%

“ Igen, pontosan. Az embernek szüksége van állati eredetű ételre.”

Ez érdekes, hozzáértők szerint nincs rá szükség. Tudsz valami új tanulmányról? Linkelnéd?

“Más mindenevő állatok nem foglalkoznak ilyen baromságokkal.”

És? Ne az állatok legyenek már a sztenderd, ne úgy akarjunk viselkedni.

2023. aug. 24. 10:06
 68/88 anonim ***** válasza:
8%

"Ez érdekes, hozzáértők szerint nincs rá szükség."

Kik ezek a "hozzáértők"?

alkoznak ilyen baromságokkal.”

"És? Ne az állatok legyenek már a sztenderd, ne úgy akarjunk viselkedni."

Miért ne legyenek ők a sztenderd? Régebb óta léteznek, mint az ember. Részei a nagy egésznek, a természet törvényeit sem ők akarják átírni, csak az ember!

Többek közt ezzel a vegán vallással is.

2023. aug. 24. 10:16
 69/88 anonim ***** válasza:
55%

“ Kik ezek a "hozzáértők"?”

Dietetikusok, orvosok pl. Tudod, emberek akik értenek az emberi táplálkozáshoz.

Szóval milyen új tanulmány van a témában ami szerint elengedhetetlen a hús?

“ Miért ne legyenek ők a sztenderd?”

Mondjuk mert akkor anarchiában élnénk ahol mindennapos lenne az erőszak, gyilkosság, kannibalizmus, vérfertőzés, stb….???

2023. aug. 24. 10:19
 70/88 anonim ***** válasza:
41%
Szektásokkal nincs értelme vitatkozni, nem lehet őket meggyőzni.
2023. aug. 24. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!