Az emberek miért döntenek úgy hogy vegetáriánusok lesznek?
Attól hatódjak meg, hogy leidiótázott egy idióta?
Ketten mondjátok ugyanazt..hűha...ez aztán erős érv volt. Egy szektához tartoztok, ugyanonnan szeditek a f.szságaitokat, persze, hogy ugyanazt mondjátok. De ettől ez még egy bődületes baromság.
Semmit sem tudtok a természetről és az állatokról, SEMMIT! Ahogy az emberiségről és a történelemről sem.
Nxuhodtan lehet duzzogni, sőt, pontozzatok le bátran, magasról leszarom! Hányi gerjeltően istobák és félreinformáltak vagytok. Ez a magánügyetek is lenne egész addig, amíg nem terjesztitek.
"Ketten már leírtuk miért,"
Tényleg? Hol, kispofám? Ki a másik? Hányas hozzászólas az, amelyik nem a tied, de ugyanazt a hülyeséget mondta?
Másik kérdésnél, ahol ugyanúgy adtad a retardáltat leírtam, hogy nem ugyanazok vagyunk, és meg is magyaráztad hogy tudsz pipákat számolni :D
Viszont én befejeztem, úgy viselkedsz, mint egy demens öregember, semmi értelme neked írni.
Én csak most olvasom ezt a vitát, szóval nem az egyik korábbi vagyok.
Ami szemet szúrt: “ nem, a tejéért nem kell levágni az állatot”
Szerinted a nagyipari vállalatok az idősebb fejős tehenet, és a hím borjút elküldik egy menhelyre ahol vidáman legelhetnek időskori természetes halálukig? 🤔
Vagy hogy képzeled el azt hogy nem ölik le a teheneket a tejiparban? Hova kerülnek akkor?
Utolsó, kérlek vedd a fáradtságot és mielőtt te is ledarálnád a szektás f.szságokaz, olvasd el az előzményeket! K.rvára nem ugyanaz a kiindulási pont. Ti azon rugóztok, hogy UTÁNA, MAJD mi történik az állattal. Én meg arról ugatok, hogy egy állatot sem kell azért megölni, hogy tejet , tojást adjon.
Az állatot a húsáért ölik le. Azt meg -utoljáta mondom- dolgozzázok fel, hogy ez volt és lesz, ha fejreálltok, akkor is. Mert az ember táplálkozásának szerves része a hús. Ez így volt és így is lesz. Nincs azzal baj, hogy ettől sokan eltérnek, de azt hirdetni, hogy az a normális, egy ordas hazugság. A sajnálat egyedül az emberre jellemző tulajdonság. A természet viszont kegyetlen. A vegán hazugsággyár eleve egy hibás alapállapotra épít, mert emberi mércével gondolkodik a természet törvényeiről. Jönnek ezzel a "megerőszakolják az állatot" nevű ökörséggel, elárulva, hogy fingjuk sincs a germészet működéséről. Az ember kivételével szinte minden állat nemz utódot évről évre a fajfenntartó ösztönének engedve. Tehát az erről szóló "jaj, kizsákmányolják a szegény állatot" egy baromság. Ahogy az is, hogy azért van tej, mert a borjút, akinek járna, megölik, hogy az embernek jusson.
A borjú napi 4-5 liter tejet fogyaszt el, a tehén alsó hangon ad napi 10, de inkább 20 liter tejet.
Igen, ölnek borjút. Öltek mindig és fognak is. Ahogy a ragadozó állat is öl, mert ennie kell. Az ember táplálkozásának is része a hús és mivel az nem a fán terem, ahhoz az állatot el kell pusztítani.
Nem tudom ki az a “ti” akiről írsz, egyedül ülök a gépnél és írok :)
Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a stílust de oké. :D
“ Mert az ember táplálkozásának szerves része a hús. Ez így volt és így is lesz. Nincs azzal baj, hogy ettől sokan eltérnek, de azt hirdetni, hogy az a normális, egy ordas hazugság.”
Szerintem keversz valakivel, semmit nem “hirdettem” csak feltettem egy kérdést.
“ Igen, ölnek borjút.”
Kb ennyire lettem volna kíváncsi, ez volt a kérdésem.
Szóval nem igaz, hogy a tejiparban ne vágnák le az állatokat.
Nem tudom minek kellett idekeverni a húst meg a többit. :D
"Nem tudom ki az a “ti” akiről írsz, egyedül ülök a gépnél és írok :)"
Csupán shefettem volna elejét venni annak, hogy újrainfuljon ugyanaz a kör, ami egyszer már lement. Jó pár naoja alszik ez a topic, leszámítva ez a csörtét, nem tűnt véletlenszerűnek a megjelenésed. Ennyi csak a magyarázata a stílusnak, bocs.
"Szerintem keversz valakivel, semmit nem “hirdettem” csak feltettem egy kérdést."
Erre a fentebb leírt válaszom a magyarázat.
"Szóval nem igaz, hogy a tejiparban ne vágnák le az állatokat."
Nem is állította senki, hogy ott nem vágják le az állatot.
"Nem tudom minek kellett idekeverni a húst meg a többit. :D"
Na ezért lett volna jó, ha elolvasod az előzményeket. Értenéd, hogyan jutott idáig ez a roppant mély eszmecsere...
Tele a tököm azokkal a vegánokkal, akik félinformációkból téves következtetésre jutva általános "igazságok"at hangoztatnak és mindenki hülye, aki ezzel nem ért egyet.
Rosszabbak, mint a jehovások.
Én tituláltalak idiótának, nem kizárólag a mondandód, sokkal inkább a stílusod miatt. Ez a legalacsonyító kiscicázás.. kinek képzeled te magad? Egyébként én is férfi vagyok, szégyelld magad, ha te így beszélsz a nőkkel. Érveket nem fogok felsorakoztatni, más válaszolónál is hidegen hagytak.
Szerintem te vegetáriánus sem vagy, csak egy troll.
"Én tituláltalak idiótának, nem kizárólag a mondandód, sokkal inkább a stílusod miatt."
Nem engem minősít, hogy leidiótáztál. Nem is hat meg.
"Ez a legalacsonyító kiscicázás.."
Megdolgozott érte.
" kinek képzeled te magad? "
És te kinek képzeled magad, hogy beleugatsz más dolgába? Milyen jogon kérsz te számon engem, vagy bárkit?
" Egyébként én is férfi vagyok, szégyelld magad, ha te így beszélsz a nőkkel. "
Bár nem tartozom neked számadással, de megnyugtatlak: nem szokásom így beszélni. Ez a hozzászóló viszont mocskosul felb.szta az agyam. Van az ostobaságnak az a szintje, ami feltolja a vérnyomásomat.
"Érveket nem fogok felsorakoztatni"
Kár, pedig időszerű lenne.
"más válaszolónál is hidegen hagytak"
Amiket te érvnek nevezel, az téveszme, félinformációkból, féligazságokból összegyúrt általánosítás, túlzások és nettó hazugságok garmada.
Köszönjük meg az ilyen csir kevin színvonalú kuruzslóknak...
"Szerintem te vegetáriánus sem vagy, csak egy troll."
Szerinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!