Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Az emberek miért döntenek úgy...

Az emberek miért döntenek úgy hogy vegetáriánusok lesznek?

Figyelt kérdés

2023. aug. 14. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
22%

"Dietetikusok, orvosok pl. Tudod, emberek akik értenek az emberi táplálkozáshoz."

Aha, tehát dietetikusok, orvosok.

Milyen furcsa. Ugyanezen szakma képviselőitől olyat is hallottam, hogy a vegán étrend szélsőséges és nem ajánlott.

Tudod, ők emberek, akik értenek az emberi táplálkozáshoz.

Csak én neveket is fel tudok sorolni, akik ezen az állásponton vannak.

Na, most mi legyen?

"Mondjuk mert akkor anarchiában élnénk ahol mindennapos lenne az erőszak, gyilkosság, kannibalizmus, vérfertőzés, stb….???"

Huhú....😄

Miért, jelenleg nem ez a helyzet?

Az anarchia egyébként egy önszabályozó mechanizmus.

2023. aug. 24. 10:39
 72/88 anonim ***** válasza:
62%

#70 nekem az tetszik, hogy a hülyéi kétségbeesetten pontozgatnak le, de egy kib.szott érvet nem böktek még ki.

Na most ez így nem is nevezhető vitának.

2023. aug. 24. 10:42
 73/88 anonim ***** válasza:
74%

Na akkor sorold a neveket.

Addig bedobom amit én találtam:

appropriately planned vegetarian, including vegan, diets are healthful, nutritionally adequate, and may provide health benefits for the prevention and treatment of certain diseases. These diets are appropriate for all stages of the life cycle, including pregnancy, lactation, infancy, childhood, adolescence, older adulthood, and for athletes.

[link]

2023. aug. 24. 10:50
 74/88 anonim ***** válasza:
78%

Hagyjuk már ezt a 2,5 pipás idiótát, "aki vega de nem vegán mert az erőszakos höhö" nem is az állításokra válaszol, meg sem tudja cáfolni csak beír valami kisgyerekes baromságot vagy visszakérdez.

Ez eddig semmi nem írt, csak itt rinyál.

Olvassátok vissza a beszélgetést, egy nyamvadt érve nincs, egy gondolata sem ami ne lenne tévhit.

72: le lett írva a szemed elé minden, te primitív. Le lett írva a tejipar működése is, te meg 5 kommenten keresztül annyit tudtál rá írni hogy "baromság höhö". Ez azért nem nevezhető vitának, mert mi meg akarjuk védeni az állításainkat, te meg csak itt höbölögsz, kiveszel részleteket és egy egysoros nevetséges kérdés a reakciód.

2023. aug. 24. 10:52
 75/88 anonim ***** válasza:
22%

"Idióta", "primitív", a válaszadó minősítgetése...hm....

Ezek volnának az érvek?

Ez így elég halovány cimbora.

Aranyos, hogy érvtelenül visítasz érvekért. A te érved pintosan mi is volt eddig? Ja, hogy semmi? Miért nem ezzel kezdted?

Javaslatodra visszaolvastam a beszélgetést, amire amúgy emlékszem is.

Az üres lózungjaidat hívod érvnek, vagy amikor hülyeségeket írtál a borjú levágásáról? Ja, bocs, az is üres lózung volt.

2023. aug. 24. 11:01
 76/88 anonim ***** válasza:
34%
Ja hogy hülyeség amit írtam, és ezzel meg is cáfoltad :D szevasz
2023. aug. 24. 11:05
 77/88 anonim ***** válasza:
25%

Azt mondtad, orvosok, dietetikusok.

Egy ember nevét sem írtad le végül.

De ami ennél is cukibb: a belinkelt állásfoglalás egyrészt környezeti hatásokat vesz alapul, fenntarthatóságról beszél. Te ezt hozod ide, hogy igazold vele az állatok megerőszakolásáról szóló, meg a "ha tojást eszel, ugyanolyan gyilkos vagy" baromságaidat?

Na elmész a ...csába!

🤣🤣🤣

2023. aug. 24. 11:06
 78/88 anonim ***** válasza:
91%

Ugye tudod, hogy több felhasználó is használja az oldalt?? Én egy r0hadt szóval nem említettem a tojást. Eleve a kérdés a sima vega étrendről szól, ami nem zárja ki a tojást. Én magam is fogyasztom, igaz csak házit.

Az hol környezeti hatás, hogy “ healthful, nutritionally adequate, and may provide health benefits”?

Hol vannak azok a nevek amiket terveztél felsorolni?

2023. aug. 24. 11:19
 79/88 anonim ***** válasza:
72%
Ja hogy nem csak megcáfolni nem tudod,el sem hiszed, hogy amit írtunk pl a tehenekről az igaz. Értem, akkor tenyleg ertelmetlen a vita.
2023. aug. 24. 11:21
 80/88 anonim ***** válasza:
0%

Tűkön ülve várom azokat a neveket amiket fel akartál sorolni.

2023. aug. 25. 07:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!