Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért vagyok vegetáriánus?

Miért vagyok vegetáriánus?

Figyelt kérdés
3 éves voltam, amikor abbahagytam a hús evést. Ekkor lépett le apám, és ekkor láttam egy disznóvágást is. A helyzet azért furcsa, mert irtózom a döglött állatoktól, nem eszem meg az olyan levest, amelyben főtt hús is. Hányingerem lesz, rosszul leszek. Henteshez nem tudok belépni se.
2010. szept. 3. 17:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%
Szerencsés vagy! Ennyi.Ne gondolkozz ezen....
2010. szept. 15. 21:00
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem azért lehetett, mert 3 éves voltál, még kicsi, aki nem bír úgy feldolgozni bizonyos golgokat, mint a felnőttek és a disznóvágás hatalmas trauma lehetett neked.
2010. szept. 19. 14:54
 23/26 anonim ***** válasza:
49%
Én is voltam 3 évesen disznóvágáson... a szüleimnek volt annyi esze, hogy egy 3éves gyereknek ezt nem kéne végig néznie, végig bent játszottam.... tudom, szörnyen népszerűtlen, de talán a szülőnek kéne gondolkodnia, és akkor a gyereket nem kéne 15-20 évesen pszichológushoz járatni.....
2010. okt. 2. 15:27
 24/26 anonim válasza:

Szerintem mindenki maga donti el,hogy mit szeretne megenni. Én mondjuk eszek húst,de nem mindet. Pl a vad húsokat nem szívesen eszem meg,mert a kis ozike vagy a pici vaddisznó jut eszembe róla,még ha egy nagy kant vágtak is le.

:)

2010. okt. 10. 21:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt, csak 5 éves koromban. Láttam egy disznóvágást, és azóta nem eszem húst, már 20 éves vagyok. Teljesen rendben vagyok, semmi problémám nincs.:)
2011. jún. 30. 01:30
 26/26 anonim válasza:
én 4 éves koromtól nem eszek húst :D
2011. aug. 21. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!