Miért vagyok vegetáriánus?
Ha csak azt nem eszed meg aminek szeme van akkor nincs baj. De tojást, sajtot ajánlatos enni és tejet inni, sok olyan vitamin van ezekben amikre embernek szüksége van. Az állatoknak nem esik bántódása, ha ezeket is eszed.
Mondjuk én is láttam pár hónapja disznóvágást és le kellet vágni 10 tyúkot, de szerencsére nem hatott meg azon a szinten, hogy most rosszul legyek vagy valami.
Valószínű azért lettél vegás, mert sajnáltad azt állatot, mert elvették az életét durvának találhatad a levágás menetét.
De ez természetes,hogy megesszük az állatokat hiszen az ősember is ebből tartotta fenn magát vadászott, halászott Isten mindenevőnek teremtett minket embereket.
Kövesd az én példámat:
Ha már levágták szegényt ne heverjen parlagon. Nem miattad vágták le.
Amúgy hidd el ennél egy nagyon finom párolt halat, vagy sült marhát azonnal megjönne a kedved. Amúgy nem egészséges vegetáriánusnak lenni, kell az állati eredetű fehérje.
elmehetsz pszichológushoz. Talán magadat hibáztattad apádér tés a disznóért. Valami biztos volt. Érdemes lenne elmenni, mert ezek a nyilvánvaló tünetek, de lehetnek elrejtett következmények, amik tudatlanul irányítanak az életedben, és ugyan innen fakadnak.(pl. önévényesítés zavara, vagy élvezeti hiányosság csak példák)
Néhány beszélgetést megérne. Kellemes a pszichológushoz járás. Találsz ingyeneset is, családsegítő központban érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!