Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Finom vegán receptek?

Finom vegán receptek?

Figyelt kérdés

Minden féle állattól származó hozzávaló nélkül, glutén és cukor menteset(természetes édesítőszer az mehet)

Az egyik barátnőm vegán és glutén érzékeny, cukros dolgokat meg nem eszik. Nemsoká szülinapja van, és szeretnék neki sütni egg kalács félét, vagy főzni neki valamit...húsvétra készített nekem egy vegán kakaós csigát, és nagyon finom volt, én is szeretnék neki ,,kotyvasztani,, valamit.

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2021. ápr. 10. 09:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Még egy recept, amit már többször készítettem:

[link]

2021. ápr. 10. 16:09
 12/13 anonim ***** válasza:
92%

MIELŐTT nekiállsz a gluténmentesnek:

- mindent moss le ÚJ szivaccsal (pult, összes eszköz, amit használni szeretnél, a robotgépet A-z-ig)

- a faeszközöket még véletlenül se használd (deszka, fakanál, mert abból nem lehet kimosni 100%-ban a szemcséket), ha kell, akkor vegyél újat

- mindenből bontatlant vegyél, és ne is nyisd meg sütés előttig

Ezekre tényleg nagyon figyelj oda, mert nekem pl. elég pár morzsa gluténos cucc és napokig görcsöl a gyomrom, jön vissza a sav - non-stop, és megy a hasam de borzasztó fájdalmak közepette.

2021. ápr. 10. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Nekünk ez az egyik kedvenc :)

2021. ápr. 10. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!