Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Szójafehérjét szoktatok...

Szójafehérjét szoktatok fogyasztani? Vannak fenntartásaitok? Mítosz a káros hatása vagy ti is tapasztalatok bármit is?

Figyelt kérdés

2021. márc. 12. 22:35
1 2 3 4
 11/32 nemaRendőrség ***** válasza:
6%
Ha a babérlevelet szokás beletenni levesbe akkor a sima falevelet miért nem?
2021. márc. 14. 18:53
 12/32 anonim ***** válasza:
63%
Néha lesokkol pár ember tudatlansága. A babérlevél hogy jön ide? Az egy fűszernövény, a falevél nem. A szója ugyanolyan hüvelyes növény, mint a bab, csicseriborsó, lencse, stb. A tejben van női nemi hormon, mivel telenyomják a teheneket, hogy sokat tejeljenek. A szójában egy nevében majdnem hasonló hormon van, de köze nincs az igazihoz, nem nőnek csöcseid tőle lol! Ilyen szintű emberrel vitába nem állnék egyébként, de egyszerűen nem maradhat megválaszolatlanul ez a baromság ország világ előtt. Kérdező! Olvass tanulmányokat a témában, a szója teljes nyugalommal fogyasztható, sőt nagyon egészséges! Ne hallgass erre a faleveles ostobára lol
2021. márc. 14. 19:04
 13/32 anonim ***** válasza:
21%

A krumpliban nincsen fitoösztrogén,nem gátolja a pajzsmirigyműködést,nem csökkenti férfiaknál a tesztoszteronképzést ,és sorolhatnám ..

De ez a legviccesebb ,hogy egy középkategóriás (nem prémium) állateledel már nem tartalmaz szóját , itt meg azon vergődtök mennyire egészéges :D

De szerintetek egészséges ez a legolcsóbb,hulladék szemét :D

Az ázsiaikat meg hagyjuk , dolgoztam velük évekig,szinte mindenki vakarózik meg fosik a szójától . Igazából nem az a baj,hogy megeszitek ,más hulladékokat én is fogyasztok mert finom de egyikről sem állítok ilyen baromságokat,hogy egészséges.

2021. márc. 14. 19:41
 14/32 anonim ***** válasza:
44%
első válaszoló vagyok, még azt akartam hozzá tenni hogy személyes tapasztalatok alapján nekem nem volt tőle semmi bajom, 14 éve vagyok fél vegetáriánus, és legalább két hetente szoktam tofut enni, néha-néha szója pudingot, szójatejet nem fogyasztok csak ritkán...a múltkor voltam teljes vérkép vizsgálaton, pár évente szoktam menni és minden rendben volt:)
2021. márc. 14. 20:15
 15/32 anonim ***** válasza:
bocsi, második válaszoló voltam, elnéztem
2021. márc. 14. 20:52
 16/32 A kérdező kommentje:

12-es igazad van.koszi

13- igen vakaróznak, meg fosnak. Ez sem tűnik túl hiteles ervelésnek hogy miért nem fogyasszam.

Talán nem is olyan rossz növény, csak más nagy superfood cégeknek állt érdekében hogy elnyomják mert valóban egyeseknél allergén.

De akkor minden allergizáló élelmiszer szemét.

2021. márc. 14. 21:43
 17/32 anonim ***** válasza:
15%
Fogyaszd nyugodtan,nem mondtam ,hogy ne ,te kérdezted szoktam-e fogyasztani én megleírtam,hogy nem és miért nem :D Pont ugyanannyi érvet meg ellenérvet találsz a neten ha beírod a googleba a szójafogyasztásra ,de ha te csak egyféle választ fogadsz el,akkor nem értem miért kérdezed meg mások véleményét ?:D
2021. márc. 14. 21:53
 18/32 A kérdező kommentje:
Én meg mindenki válaszát elfogadom <3
2021. márc. 14. 22:20
 19/32 anonim ***** válasza:
59%

Igen, csak nem mindegy, hogy az a Google találat egy olyan cikk, ahol nulla tanulmánnyal alátámasztott baromságokat írnak (innem származik a te elméleted), vagy egy hiteles oldal hivatkozásokkal, tanulmányokkal. Komolyan vehető forrás nem fogja azt mondani, hogy a szója csökkenti a tesztoszteront. Ha te a benu, webbeteg és hasonló forrásokból tájékozódsz, akkor nincs is értelme vitatkozni veled.

2021. márc. 15. 00:01
 20/32 nemaRendőrség ***** válasza:
31%

@16

A nagy élelmiszeripari cégeknek pont hogy érdeke hogy szóját fogyasszanak a népek.

Egyrészt végtelenül olcsó és az 5 alapszámot (zsír, fehérje, szénhidrát, rost, só) kicsit felhúzza.

Másrészt tesztoszteron nélkül a férfi kívánni is fogja.

Pl amerikában az összes gyorsétterem szójaolajban süti ki a sültkrumplit stb

2021. márc. 15. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!