Mit csinál egy vegetáriánus, ha csak valamit gyorsan be akar dobni?
Tehát arra gondolok, hogy Én ha kajás vagyok és gyorsban akarok valamit enni, akkor bontok egy konzervet, két szelet kenyér meg egy hagyma. Vagy egy csík szalonna. Vagy sütök két tojást.
Milyen alternatíva van erre hús nélkül?
Az eddigi válaszoló jó példa az agyhalott, mindenbe beleszól, de nem ért semmihez tipusnak!
A kérdésre: ha megéheznek, kenyérhez tudnak enni sajtot, tojást, hozzá zöldségféléket, konzervek közül a zöldségesek mind ehetöek, tojással, sajttal ki lehet öket egészíteni.
A húsfélék nélkül is rengeteg mindent lehet enni, mindenféle szendvics szóba jöhet, ha a hús-szalámi-szalonna-sonka kimarad belöle.
Köszi. Van fantáziám, ugyanakkor járt utat járatlanért el ne hagyj... Nem nekem kell feltalálnom a spanyolviaszt, ha másnál valami működik, akkor talán nálam is fog.
A sajt meg a tojás nem tudom, hogy mennyire fér bele a vegába? Mondjuk ezek nélkül Én nem tudnék meglenni, legalább ennyi testes kaja kell, főleg, hogy fizikai munkát végzek.
A vegetáriánus emberek nagy része csupán a húst nem fogyasztja, de van aki a tojást és a tejtermékeket sem, ez mindenkinek ízlés kérdése. A vegánok azok, akik semmilyen állati eredetű ételt sem fogyasztanak.
12 éve vagyok vegetáriánus, eddig még éhen nem maradtam :D
Valaki párizsit, valaki paradicsomot...
Nyilván van baromi egyszerű megoldás.
mai napom
reggeli:Hamé paradicsomos-oregánós zöldségkrém piritóssal, paradicsommal, uborkával
ebéd: tortilla rántott camamberrel, zöldségekkel töltve, tartármártással (5 perc alatt elkészül)
vacsora:zabkása bogyós gyümölcsökkel, fahéjjal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!