Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit csinál egy vegetáriánus,...

Mit csinál egy vegetáriánus, ha csak valamit gyorsan be akar dobni?

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok, hogy Én ha kajás vagyok és gyorsban akarok valamit enni, akkor bontok egy konzervet, két szelet kenyér meg egy hagyma. Vagy egy csík szalonna. Vagy sütök két tojást.

Milyen alternatíva van erre hús nélkül?

2021. márc. 11. 16:12
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Valóban ez egy kézenfekvő megoldás LENNE, ha a füvet meg tudnánk emészteni, ugyanakkor olyan anyagok vannak a fűben, amik tönkreteszik a fogakat.
2021. márc. 11. 16:26
 2/29 A kérdező kommentje:
A következő probléma pedig, hogy semmi nincs a fűben, ellenben az agy egy nagyon energiaigényes szerv.
2021. márc. 11. 16:27
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól, hogy vegetáriánus, még neki is lehetnek otthon ételei. Akár vegetáriánus konzerv. Kenyér, sajt, vannak szendvicskrémek, vagy csak megeszik egy sárgarépát, vagy gyümölcsöt.
2021. márc. 11. 16:30
 4/29 anonim ***** válasza:
89%

Az eddigi válaszoló jó példa az agyhalott, mindenbe beleszól, de nem ért semmihez tipusnak!

A kérdésre: ha megéheznek, kenyérhez tudnak enni sajtot, tojást, hozzá zöldségféléket, konzervek közül a zöldségesek mind ehetöek, tojással, sajttal ki lehet öket egészíteni.

A húsfélék nélkül is rengeteg mindent lehet enni, mindenféle szendvics szóba jöhet, ha a hús-szalámi-szalonna-sonka kimarad belöle.

2021. márc. 11. 16:32
 5/29 anonim ***** válasza:
95%
Fogok két szelet kenyeret, megkenem valamilyen sajtkrémmel, teszek bele zöldséget és még sajtot és kész. Azért legalább ennyi fantáziád legyen ;)
2021. márc. 11. 16:33
 6/29 A kérdező kommentje:

Köszi. Van fantáziám, ugyanakkor járt utat járatlanért el ne hagyj... Nem nekem kell feltalálnom a spanyolviaszt, ha másnál valami működik, akkor talán nálam is fog.

A sajt meg a tojás nem tudom, hogy mennyire fér bele a vegába? Mondjuk ezek nélkül Én nem tudnék meglenni, legalább ennyi testes kaja kell, főleg, hogy fizikai munkát végzek.

2021. márc. 11. 16:38
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

A vegetáriánus emberek nagy része csupán a húst nem fogyasztja, de van aki a tojást és a tejtermékeket sem, ez mindenkinek ízlés kérdése. A vegánok azok, akik semmilyen állati eredetű ételt sem fogyasztanak.

12 éve vagyok vegetáriánus, eddig még éhen nem maradtam :D

2021. márc. 11. 16:46
 8/29 anonim ***** válasza:
83%

Valaki párizsit, valaki paradicsomot...

Nyilván van baromi egyszerű megoldás.

2021. márc. 11. 16:59
 9/29 Sunshinedoll ***** válasza:
91%
Fantáziátlan életed lehet, ha húson kívül semmit nem tudsz gyorsba megenni. Tojást tudnak sütni, sajtot enni, szendvicset csinálni zöldségekkel megpakolni, megkenni zöldségkrémmel, lekvárra, mogyoróvajjal, enni valami gyümölcsöt, olajos magokat??
2021. márc. 11. 16:59
 10/29 anonim ***** válasza:
96%

mai napom

reggeli:Hamé paradicsomos-oregánós zöldségkrém piritóssal, paradicsommal, uborkával

ebéd: tortilla rántott camamberrel, zöldségekkel töltve, tartármártással (5 perc alatt elkészül)

vacsora:zabkása bogyós gyümölcsökkel, fahéjjal

2021. márc. 11. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!