Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánusként mennyi...

Vegetáriánusként mennyi tojást jó enni?

Figyelt kérdés

A magas koleszterin tartalma miatt úgy tudom nem jó meghaladni a napi 1 tojást. Viszont én nem eszem húst és hasonló koleszterinben gazdag ételt.

20 éves vagyok, 50kg.

2020. aug. 18. 10:06
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Várj várj, tudok jobbat: Ha EgÉsZséGügYi okokból nem eszik az ember húst, akkor mennyi tojást szabad egyen, hogy ne vigyen be sok koleszterint?
2020. aug. 19. 09:28
 32/35 Govardhan válasza:
74%
Na látod, ha megerőlteted magad, tudod mit kell kérdezni. A billentyűzetedet cseréltesd le, mert valami baja lehet a shift billentyűnek.
2020. aug. 19. 09:59
 33/35 A kérdező kommentje:
Annyira releváns minden válaszod, hogy sírnom kell örömömben.
2020. aug. 19. 10:08
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 2-3 db simán belefér egy nap, hiszen több más koleszterinforrást kiiktattál az étrendedből.

Ha biztos akarsz lenni benne, akkor nézesd meg a koleszterinszintedet most, és pár hónap múlva is.

Én vagyok az, aki 200+ kilós, és 3,8 a koleszterinszintem (kösz, hogy lepontoztatok, jól esett). Én sem eszek sok húst, bár vegetáriánus nem vagyok. Volt, hogy hónapokig napi 4-5 tojást megettem, nem lett tőle magas a koleszterinszintem.

De a legjobb az, ha vérvétellel ellenőrzöd, akkor te is nyugodt leszel, és remélem így a többi válaszadó se fog lepontozni.

2020. aug. 19. 10:53
 35/35 remetdol válasza:
100%

"minden válaszod"

Ez kinek szól?

2020. aug. 19. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!