Vegetáriánusként ehetek a McDonald's-ban sült krumplit?
igen.
csak krumplit sütnek abban az olajban.
Persze.
A burger Kingben van vega whopper is, vegàként jobb szerintem a BK.
"De amúgy valaki magyarázza már el, hogy miért változtatna a dolgokon, ha sütnének benne húst is? "
Mert sokak számára undorító a húsíz, függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt módon kerül az ételbe.
Utolsó! Látom nem sikerült értelmezni amit írtam. A kérdezőnek nyilván nem undorító, mert akkor nem tenné fel a kérdést.
Utolsó előtte! Amit írsz, az csak simán nem igaz. Attól nem lehet hasmenésed, hogy ugyan abban az olajban sütik.
A ma 07:49-es vagyok: DE, lehet (SÖT VAN) hasmenésem.
Persze, ha egy vösörnyi olajban egyszer sütnek egy darab húst, attól nem, de ha egy étteremben (vagy bárhol máshol) kb ugyanannyi adag húst sütnek az olajban, mint krumplit, akkor igen. És ahol rendszeresen ugyanabban az olajban sütik a húst is, ott ez az arány símán megvan.
Hidd el, nekem sem vicces a dolog.
"A kérdezőnek nyilván nem undorító, mert akkor nem tenné fel a kérdést."
Szerintem éppen azért kérdezte, mert undorítja, ha húsíze van a krumplinak, de ezt legfeljebb akkor derül ki, ha már ott van elötte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!