Sütőben sült zöldségekből mennyit ehetek?
Padlizsan, sargarepa, paprika, voros es lilahagyma osszevagva, olivaolajjal meglocsolva - meg tudnam enni kb az egesz tepsivel. :D
Ma eddig 2db ch csokkentett toast kenyeret ettem, darabja 3gramm szenhidrat. Feltet sovany sonka es light mozzarella + keves hummus + paradicsom.
Ugy gondoltam fele tepsi ebedre, fele vacsorara. Valamelyik etkezes melle menne csirkemell is. Ez igy sok?
A helyedben megenném mindet.
A sajátomban is, ha lenne, tönkrevágva a diétámat a sok szénhidráttal... De biztos megérné, finomnak hangzik. Megfelelő arányban pedig nem is lenne vészes.
Nézd, nem tudom, milyenre jön ki így a napod s mennyi a kalóriaigényed. A zöldség lehet párszáz kcal vagy 2000 is, bár gondolom, az előbbihez áll közel, de így se mindegy, hány kiló és milyen zöldség s mennyi zsír. 2 kiló répa vs 30 dkg padlizsán, 1 vs 12 dkg zsír, érted.
hát számold ki a kalóriát és a makró értékeket.
kalóriabázisban fent van minden. és akkor nagyjából vágni fogod, hogy mennyi tápanyagnak számít ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!