Sütőben sült krumplit ehetek diéta alatt alkalmanként?
Olajat raktál alá?
Én vmelyik nap héjában rácson sütöttem 4 apró szemet szintén rácson olaj nélkül csirkecombot.És szintén megkérdeztem ezen az oldalon és azt mondták/irták hogy kevés alkalmanként nem árt.Kizárólag ebédre,szóval nem vacsira.
Próbáld meg héjában nagyon fincsi.
Akkor egészségedre!:)Jó étvágyat hozzá!
Elsö és harmadik
A burgonyával -sokan nincsenek képben- a legnagyobb gond az, hogy nagyrészt üres kalóriát tartalmaz. Nézzed meg a szénhidráttartalmát, viszonylag alacsony, 20-30%.
Na most tudni kell, hogy az úgymond "üres kalóriát" ami nem a testednek felhasználható tápanyagokból áll, hajlamos vagy zsírként raktározni, mivel mást nem tudsz vele csinálni.
Természetesen ha a kalóriadeficit negatív, akkor nem fogsz zsírt raktározni, de amennyiben pozitív, úgy egyből megy zsírba.
Ergo: a burgonya kiváló szénhidrátforrás, csak az adagokkal vigyázni kell. Ha megeszel napi 1 kilót, akkor nagyon szépen elhízhatsz, viszont pár szem egyáltalán nem árt, sőt rendkívül jó energiaforrás.
Úgyhogy ha vigyázol az adagokkal és nem olajozod be, akkor egészségedre, jó táplálékot választottál!
Köszönöm a kielégítő választ az utolsónak. Nem eszem minden nap, akkor is olaj nélkül.
Vacsorára lehet enni körözöttel töltött sonkatekercset tojással és zöldségekkel? És pufirizst mikor lehet enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!