Ehetek pattogatott kukoricát "édességként" diéta idején?
Hagyjátok már a hülye áldiétákat
Manapság már minden kajára alapoznak diétát ( lé diéta, répadiéta, rizsdiéta, popcorn diéta, alma diéta= SzAR diéta )
A kérdezőnek pedig : igen, ehetsz nyugodtan ! Jobb, mint az édesség az biztos, de legyen natúr változat, nem a bolti zsiros
a GI-je iszonyat magas + igen, nekem is az jutott eszembe, hogy a disznó is a kukoricától hízik :)
Tehát ne egyél ha diétázol.
én épp tegnap előtt néztem, hogy abba amit a boltba veszel, és a mikróba megcsinálod, 430 kalória van 100 grammban!
amit pedig konzervbe veszel, és sima kukorica, 115 kcal /100 gramm.
Én kölesgolyót szoktam nasizni (persze ritkán és mértékkel), abban kevesebb a kalória (most nem tudom, mennyi), nem olajos, én csak kicsi só van rajta.
Édességként gyümölcsöt eszem, vagy natúr joghurtba paszírozok epret (vagy mást), ha még mindig nem elég édes, akkor 1 teáskanál mézzel. Fahéj is mehet bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!