Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta kérdés? Ehetek csontit?...

Diéta kérdés? Ehetek csontit? Figyelni kell a kcal-t? Jó ez a terv?

Figyelt kérdés

5-6 kgtól szeretnék megszabadulni!

ebben a belegben nincs sok hangulatom hozzá, de ha éppen nem kapok gutaütést edzek valamit. Am, ha nincs ilyen dögmeleg akkor simán csinálok bármit, futok, sétálok, tornázok stb.

na most arra lennék kíváncsi hogy ha nem nézem a kalóriákat, de csak joghurtot, túrót, gyümölcsöt, zöldséget, csirkét, halat, némi csonthéjast eszem, akkor végre fogyok?

mert ha csontikat rágok pl akkor nem kívánom a csokit!

2010. júl. 17. 15:47
 1/7 anonim válasza:
Csonti=csontkukac.
2010. júl. 17. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
A csonti rövidítést te mire használod? Mert eredetileg az, amit az első válaszoló is írt. Ha csonthéjas gyümölcsre gondolsz, akkor igen, ehetsz nyugodtan.
2010. júl. 17. 16:04
 3/7 A kérdező kommentje:
csonti=csonthéjas
2010. júl. 17. 16:04
 4/7 A kérdező kommentje:
jó de fogyok is?
2010. júl. 17. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ehetsz, csak ne vidd túlzásba. Ha nem egész nap azt eszed, akkor szerintem fogyhatsz így is.
2010. júl. 17. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
:DDD Azta, azt hittem én is hogy kukacokra gondolsz xD
2010. júl. 17. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:

16:04-es vagyok.

Ja, így már más a helyzet. :D Igen, fogyni fogsz, eheted nyugodtan, amennyi jólesik. Nem sikerült még olyan emberrel találkoznom, aki a gyümölcstől hízott volna el. Rengeteg vitamin és ásványi anyag található a csonthéjas gyümölcsökben, szóval fogyaszd egészséggel! Jó étvágyat hozzá! :)

Bár azt nem értem, hogy miért írtad külön a felsorolásban a gyümölcsöt és a csonthéjast. Vagy lehet hogy te magvakra gondolsz, mint a mogyoró, meg társai? Ha igen, akkor felvilágosításul közlöm, hogy a csonthéjas, az csonthéjas gyümölcs, ilyen a barack, cseresznye, szilva stb. A magvak - mogyi, mandula, dió stb. - egészségesek, de magas kalóriatartalmuk miatt naponta max. 10-15 szem fogyasztása javasolt.

2010. júl. 17. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!