Ha fogyózok akkor ebédre ehetek zacskós porban sült csirkemellt?
2.39 húúúú te aztán tudsz valamit wow :D
Igen tudok! Én nem értem az aki elméleti alapokon osztja az észt a fogyásról! Nálam bevállt és ettem csirkecombot! ;)
És te hány kilótól szabadultál meg a "csirkemelleddel" kedvesem? Élettapasztalat alapján osztod az észt?
A kérdezőnek válaszoltam, nem neked írtam.
Amúgy meg: "boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyeknek országa" Mt 5,2
12.55-ös ájtatos manócska. 35 kg-t fogytam, a hasam kockás... Elég lesz? Emellett dietetikus vagyok és élsportolókat valamint átlag embereket is edzek, nem igazán szedi vissza senki a leadott kilóit ha betartja amit mondok. Ja és azért nem b@sz meg senki, mert nem vagyon nő :)
12.50-esnek ha visszaolvasol, nem a csirkecombbal volt a gondom, hanem azzal, hogy az apácánk azt állította "attól függ milyen diétán vagy, de szerintem egy csirkecomb belefér" Én meg erre reflektáltam, hogy a kérdező csirke mellet kérdez, ami bármilyen diétában hibátlan, kivéve ha valaki köszvényes, vagy rossz a veséje, de akkor a comb sem ajánlott. Apóca meg azt íjra attól függ... mitől? :) Melyik az a diéta, ahol a csirkecomb jobb, mint a mell? :) Ez volt a disputa lényege.
13:03 , nyugodj le ! Ne égesd feleslegesen magad és ezt most nem azért mondom, hogy a másikat védjem, de nem kéne a másik véleményét érvényteleniteni, csak mert szerinted nem logikus. Az első válaszoló nagyonis jól gondolkodott, ugyanis itt FOGYÁSRÓL van szó, nem testépitésről, a kettő nagyon különbözik.
Az, hogy neked kockás hasért csirkemell kellett az egy dolog, ha valaki viszont fogyni akar az megint egy másik dolog. Mert itt már a kalóriamennyiség a fontos, az összetétel és a variáció. Namostmár az igaz, hogy a csirkemell és a csirkecomb közül a csirkemell kevésbé zsiros, de hol van a csirkecomb a burgonyához vagy a kolbászhoz képest ? Nagyon messze ! Ha valaki nem naponta eszik csirkecombot akkor nyugodtan ehet 2x, 3x egy héten, miért ne ? Tudod hány kalória van egy csirkecombban ? Nem haladja meg a 300-at. És ha már itt vagyunk akkor benned fel sem merült, hogy valyon eddig mit evett a kérdező
Mert ha a kérdező 1 órát mozgott és diétásan evett reggel és délben például, akkor az a csirkecomb még gyanút sem érdemel. Tehát a válasz IGEN ! , ehetsz csirkecombot, és nem kell mindent elhinni. Nekem is van sok barátom aki izmos és még péksüteményt is fogyasztottak kb. 4-5 ször egy héten, tehát ne okoskodjunk feleslegesen......s itt FOGYÁSRÓL VAN SZÓ , mégegyszer mondom, hogy ne legyenek további félreértések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!