Vegán disznózsírt és tejfölt hol kapok?
Tócsit sütnék, a krumpli ok, de mivel lesz finom? Miben süthetem, illetve miből tudok fokhagymás tejfölt csinálni?
Esetleg a sajtot a tetejére mivel helyettesíthetem?
“ Taplalkoznal rendesen es nem kellene hulyesegeken gondolkodnod”
Ok, megyek a mc-be. :)
"ettől most szégyellnem kéne magam?
Azt hittem valami gyakori kérdésekre írtam, nem dietetikusok közösségére."
Úgy gondolom, hogy ha valaki vegán akar lenni, legalább olyan alapdolgokkal legyen tisztában, hogy a vegánság (amellett, hogy állat- és környezetvédelmi célzattal indult) az állati eredetű termékeket mellőzi. "Vegán disznózsír" olyan, mintha azt mondanád, hogy egyenes csigalépcső. Remélem most már érted.
Ettől eltekintve a kommentem a frissfölről és a napraforgóolajról továbbra is helytáll.
tocsi, tocsni, cicege
ha nem vagy az, ne okoskodj. inkabb nezz utana melyik regioban hogy hivjak..
kerdezo, te pedig nyugodtan keress ra, mindenfele valtozatok vannak meten
gondolom a csicseriliszt egeszsegesebb, vagy a tapanyagbevitel miatt kell, de en nem ertek ahhoz mit csinalnak a veganok h ne legyenek hianybetegek ezt te tudod :) szval keresgelj van ilyen is, olyan is
Köszönöm a válaszokat!
13, tulajdonképp csak figyelemfelhívásként írtam, így több értékes választ kaptam, mintha a szabvány “mivel helyettesíthető...” kérdést írom ki. A véleményem az, hogy hús nélkül lehet élni de tócsi (tócsni, lepcsáng, lapcsának, krumplislángos, medvetalp, cicege, kartoffelpuffer) nélkül nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!