Amikor a husevok szidjak a veganokat, es minden erejukkel az ellen vannak, hogy BARMILYEN vegan etelt megkostoljanak, akkor ez nem esik le nekik?
"de ne varjuk mar el a vegan baratunktol, hogy majd a mi kedvunkert hust fog feldolgozni nekunk."
Ez csak a te feltételezésed, lehet, hogy megteszi. Ha nem, én nem sértődnék meg rajta. Én nem vagyok vegán, de nevetséges ez a műhiszti, amit a húsrajongók mindenhol letolnak ,hogy őket gyilkosozzák, téritgetik,
a vegánok a képmmutatók..stb. Szerintem 10-ből 9,5-ször szimplán hazudnak. Nem vagyok vegán, csak látom a tengernyi képmutatást, önbecsapást, műbalhét, amit a húsevés védelemzői mindenhol túltolnak.
Nehéz szembnézni a valósággal, hogy a szarvaspörkölt,marhaburger hogy állitódik elő, megvenni persze könnyű.
""de ne varjuk mar el a vegan baratunktol, hogy majd a mi kedvunkert hust fog feldolgozni nekunk."
Pedig ez sem ördögtől való!
Nézd meg "A konyhafőnök VIP" tegnapi részét, Sáfrány Emese vegánként a pasijának is megfőzi a húst, és a műsorban is boszorkányos ügyességgel dolgozta fel a húsokat!
/Aleska Diamond műésznéven még a lyukas-hússal is elbánt!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!