Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Amikor a husevok szidjak a...

Amikor a husevok szidjak a veganokat, es minden erejukkel az ellen vannak, hogy BARMILYEN vegan etelt megkostoljanak, akkor ez nem esik le nekik?

Figyelt kérdés
makos teszta, kaposztas teszta, krumplis teszta, akar ha szegeny az ember akkor tobb etel is mind VEGAN

2019. aug. 5. 13:01
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
16%

"de ne varjuk mar el a vegan baratunktol, hogy majd a mi kedvunkert hust fog feldolgozni nekunk."

Ez csak a te feltételezésed, lehet, hogy megteszi. Ha nem, én nem sértődnék meg rajta. Én nem vagyok vegán, de nevetséges ez a műhiszti, amit a húsrajongók mindenhol letolnak ,hogy őket gyilkosozzák, téritgetik,

a vegánok a képmmutatók..stb. Szerintem 10-ből 9,5-ször szimplán hazudnak. Nem vagyok vegán, csak látom a tengernyi képmutatást, önbecsapást, műbalhét, amit a húsevés védelemzői mindenhol túltolnak.

Nehéz szembnézni a valósággal, hogy a szarvaspörkölt,marhaburger hogy állitódik elő, megvenni persze könnyű.

2020. nov. 11. 06:06
 42/42 qkker1 ***** válasza:
67%

""de ne varjuk mar el a vegan baratunktol, hogy majd a mi kedvunkert hust fog feldolgozni nekunk."

Pedig ez sem ördögtől való!

Nézd meg "A konyhafőnök VIP" tegnapi részét, Sáfrány Emese vegánként a pasijának is megfőzi a húst, és a műsorban is boszorkányos ügyességgel dolgozta fel a húsokat!

/Aleska Diamond műésznéven még a lyukas-hússal is elbánt!/

2020. nov. 12. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!