Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miót növényi étrenden vagyok,...

Miót növényi étrenden vagyok, egyfolytában fingok, lehet ez ellen tenni valamit?

Figyelt kérdés

Reggeli általában banán

Tízórai-ebéd rizs-kukorica-szejtán

Uzsonna hüvelyes

Vacsora növényi tejes csokipuding ilyesmi...

2016. dec. 20. 22:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
A sok hüvelyestől fogsz is.
2016. dec. 21. 00:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem eszem sok hüvelyest.
2016. dec. 21. 07:16
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Banan jo rostos. Kukorica puffaszt uzsonna huvelyes-amit a banan meg jol meg is fog. Ha az a novenyi tej szoja, az megint csak huvelyes.
2016. dec. 21. 08:20
 4/13 anonim ***** válasza:
15%

Ezt a szót kultúrember nem írja le.

Egyébként normaflore-kúra, majd sok víz minden nap, hogy a rostok könnyebben emésztődjenek, haladjanak át a béltraktuson. A szervezet hamarosan hozzászokik.

2016. dec. 21. 10:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyrészt hozzá kell szokni a sok rosthoz. Másrészt nem kell mindennap hüvelyest enni, a szóját meg teljesen ki is hagyhatod. Nyugi, nem lesz fehérjehiányod. A probiotikum is segíthet, ahogy írták.
2016. dec. 21. 11:34
 6/13 A kérdező kommentje:

Nyílván nem ezt eszem minden nap, csak egy mintának írtam le...

Ma pl reggelire lement 4banán 2narancs, melóban reggel 100gramm zabpehely kakaóval,

Most ebédre meg megy barnarizs, szejtán, kígyóubi meg paradicsom... de már ma is ömlenek a gazok a valagamon :)

Kúltúrember meg nem gyk-n leszek..

2016. dec. 21. 12:04
 7/13 anonim ***** válasza:
36%

"Kúltúrember meg nem gyk-n leszek.."

Valaki VAGY kultúrember, VAGY nem, olyan nincs, hoyg egyik helyen az, máshol meg nem. TE ezek szerint SEHOL nem vagy az.

Mellesleg a zöldségféléket alaposan rágd meg (péppé), akkor nem lesz ilyen problémád.

2016. dec. 21. 21:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
En 4 banan meg rizs utan,orulnek,ha masnap tudnek menni wc re :D
2016. dec. 21. 22:39
 9/13 A kérdező kommentje:

#7 te sem vagy az, hiszen képmutató vagy és kötekedős... mellesleg ugyan úvy fingasz mint a többi 7.000.000.000 ember... attól nem lesz kevésbé büdös, hogy nem írod le a szót...

Idióta.

2016. dec. 22. 06:12
 10/13 anonim ***** válasza:
30%

"#7 te sem vagy az, hiszen képmutató vagy és kötekedős... "

NEM vagyok képmutató, ez a véleményem, és a mindennapkban is ehhez tartom magam - azaz otthon, EGYEDÜL is úgy viselkedek, mint ahogy máshol - mert számomra ez az egyetlen mód, ahogy viselkedni LEHET. Hogy ebben NEKED mi a képmutatás, azt nem tudom - szerintem nem tudod igazán, mint is jelent ez a szó, de legalább is rosszul használod.

Emellett NEM kötekszem, nem támadtalak személyesen, hanem csak a számomra létezö véleményt írtam le.

"mellesleg ugyan úvy fingasz mint a többi 7.000.000.000 ember... attól nem lesz kevésbé büdös, hogy nem írod le a szót..."

Ebben elvileg igazad lenne, de nem nyilvánosan teszem (egyszerüen ilyenkor elmegyek WC-re), másrészt vannak szavak, amik bunkón hallatszanak és vannak ugyanarra a fogalmora olyanok is, amiket kultúrált ember is használhat - persze az sem mindegy, hogy mikor, hol és kik elött.

"Idióta."

Köszi a bemutatkozást! (A leveleket aláírni ugyanis a SAJÁT névvel szokás!)

2016. dec. 22. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!