Van valami növényi alapu szer ami klimax okozta hízás ellen jó lenne?
Figyelt kérdés
45 éves vagyok, megelőzésképpen szeretném, hogy ne következzen be nagyfokú hízás.2013. nov. 20. 15:26
1/9 anonim válasza:
A klimax NEM okot elhízást, csak a túl sok evés és túl kevés mozgás.
2/9 Salx Narval válasza:
Én is inkább egy kis mozgást ajánlanék és egészséges étkezést, különös tekintettel a nasikra, üdítőkre. Amúgy ha eddig nem híztál el, akkor nincs mitől tartanod, vagyis jónak tűnik az életviteled ebből a szempontból.
3/9 anonim válasza:
Ha odafigyelsz az étkezésedre és többet mozogsz, akkor nem kell semmit szednil Kevesebb édesség, több zöldség és gyümölcs.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Eddig is nagyon keveset ettem, cukrosat ritkán, de 3 kilóval több vagyok. Ülő munkám volt, most egy éve boltban dolgozok, ahol sokat kell mozogni, de mégis több vagyok.
2013. nov. 20. 16:17
5/9 anonim válasza:
Akkor a pajzsmirigy működésed kéne megnézetni.
6/9 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigy jó szokott lenni.
2013. nov. 20. 17:13
7/9 Salx Narval válasza:
Akkor te is úgy vagy mint én, multkor kicsit sokaltam amit a méleg mutat, nosza rajta, fogyókúra, zöldség, gyümölcs, kocogás, pár hónap alatt felszedtem még 3-4 kg.:D Most, hogy leálltam a "fogyózással" és a mérlegeléssel, űgy tűnik helyreállt a megszokott súlyom.:D
8/9 A kérdező kommentje:
Lehet sok vizet raktároz a szervezetünk.
2013. nov. 21. 18:22
9/9 anonim válasza:
Jóval kevesebb szénhidrátot kell enni.Ez jó Neked is és a családodnak is. Tésztát nem, kenyeret, rizst minimálisat. Több zöldséget, és húst.Biztos, hogy nem fogsz hízni.Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!