Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Amikor a husevok szidjak a...

Amikor a husevok szidjak a veganokat, es minden erejukkel az ellen vannak, hogy BARMILYEN vegan etelt megkostoljanak, akkor ez nem esik le nekik?

Figyelt kérdés
makos teszta, kaposztas teszta, krumplis teszta, akar ha szegeny az ember akkor tobb etel is mind VEGAN

2019. aug. 5. 13:01
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
68%

"Nezzetek meg azt a kerdest, ahol az illeto kibukott, mert neki nem lesz kulon etel egy grillpartyn"

Már bocs, de a pofátlanság csúcsa meghívni valakit egy grillpartira, de úgy hogy nem hajlandó semmilyen számára is fogyasztható ételt biztosítani.

Egyébként alapesetben az általad felsorolt ételek sem vegánok, hisz ők tojást sem esznek.

A szegénység pedig pláne hogy jön ide? A zöldségek, gyümölcsök java kifejezetten drága tud lenni, pláne szezonon kívül.

2019. aug. 5. 13:30
 12/42 A kérdező kommentje:

te olvasol?

Irtam, hogy a tojas nelkuli teszta olcsobb mint a tojasos, es nem feltetlen foznek az emberek zsirral mindenhol. A margarin is joval olcsobb mint a vaj.

Egyebkent meg illene egymas eletmodjat tiszteletben tartani. Biztos vagyok benne, hogy ha ez ekkora problema akkor rendelt volna neki egy grillcsirket a tescobol, vagy hasonlo. De hatalmas pofatlansag elvarni valakitol, hogy hust susson egy vega hazban. Maximum akkor latom ertelmet ha mar minden etel elkeszult a tuzon. Utana lehet hust sutogetni, de ne varjuk mar el a vegan baratunktol, hogy majd a mi kedvunkert hust fog feldolgozni nekunk.

2019. aug. 5. 13:36
 13/42 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom akkor neked teljesen oke lenne az is hogy meghivlak mittudomen, filmezni, csak epp te nem nezheted azt a filmet amit mindenki mas, de majd laptopra letoltok neked valami kulon filmet amit te elnezegetsz magadban.

Vagy meghivni egy csapatos futoversenyre ha esetleg kerekesszekes lennel...

2019. aug. 5. 13:48
 14/42 anonim ***** válasza:
81%

Valahogy a nagy szidást általában az előzi meg, hogy a kedves vegán elkezdi vegzálni a húsevőt, hogy micsoda szemét állatkínzó. Ezek után meg megpróbálja rátukmálni az életmódját.

Nem azt állítom, hogy az általad felvázolt helyzet elképzelhetetlen, de a fentit jóval többször éltem át húsevőként (akinek soha egy rossz szava nem volt a vegákra/vegánokra, tudomásul veszem, hogy ők ezt gondolják, csak cserébe ezt el is várom).

2019. aug. 5. 13:57
 15/42 anonim ***** válasza:
85%
Hát, én mindenevő vagyok, de heti 2x tartok húsmentes napot. A bátyám minden alkalommal elmondja, hogy a zöldségek undorítóak, gyenge leszek ha nem eszem húst, elsorvadok, meg amúgy is, ez hülyeség. Esze ágában nem volt megkóstolni a cukkinis egytálételem, a tofuval töltött gombafejeket és a spenótos-sajtos öntet sem. Viszont a szilvásgombócot, a rétest, a rántott hagymát megeszi, ezeknél eszébe sem jut az étel vega mivoltja. Na hát kb ilyen kaliberű emberek azok, akik a vegánságról egyből nyers zöldségek rágcsálására asszociálnak.
2019. aug. 5. 13:59
 16/42 A kérdező kommentje:
Igen, en pont azokrol beszelek akik az utolso kommentelo testverere hajaznak.
2019. aug. 5. 14:06
 17/42 A kérdező kommentje:

Ne hasonlitsunk ossze egy futoversenyt egy grillpartyval. De meg csak egy mozival se. Ahova az ember fixen egy program miatt megy.

Aki csak a majmot akarja tomni ilyen tarsas esemenyen az nem erdemel baratokat, es menjen egy kifozdebe enni egymagaban.

Egy ilyen esemenyre azert megyek, mert a barataimmal/csaladdal szeretnem tolteni az idot, mellesleg lesz etel is.

Szepen is nezne ki ha csak atjonnenek habzsolni a tobbiek es utana le is lepnenek, hogy na csak erre kellettel, de a kaja pusztulat volt ugy hogy szia....

2019. aug. 5. 14:14
 18/42 anonim ***** válasza:
87%

"Egy ilyen esemenyre azert megyek, mert a barataimmal/csaladdal szeretnem tolteni az idot, mellesleg lesz etel is"

A mellesleg lesz ételhez semmi szükség grillre. Akkor már lehetne simán rendelni valahonnan vagy egész másféle ételeket készíteni amiket mindenki ehet. Egy grillpartinak alapja a közös grillezés, a közös étkezés, különben nem lenne grillparti.

Figyelj, lehet hogy a kérdés kiírója is szarul reagálta le a dolgot, de ez nem mentesíti a vegán ismerőst a bunkósága alól. Értelmes ember ha XY-t meg akarja hívni vendégségbe, akkor az a minimum hogy olyan programot választ aminek XY is a részese lehet.

2019. aug. 5. 14:26
 19/42 A kérdező kommentje:

en komolyan nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen buko legyen, biztos vagyok benne, hogy lenne ra megoldas, de konnyebb azt mondani, hogy a mocskos hippy veganok nem akarnak nekem kajat adni.

Ha valoban baratok akkor megdumalnak egymas kozt, es nem gyakorin sirankozna.

2019. aug. 5. 14:32
 20/42 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a grillpartis sztorinál nem mindegy, hogy a húsevő fordított helyzetben gondol-e a vegánra. Ha nem, akkor nincs miről beszélni. Ha viszont igen, akkor ezt a vegánnak is illene megtenni akkor is, ha a húsevő amúgy nem csak húst eszik. Nem azért, mert jajj, belehalna, ha rántott zöldséget kellene ennie, hanem azért, mert ez egy alapvető viszonzás a másik figyelmességére.
2019. aug. 5. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!