Vásárolnátok olyan szakácskönyvet, ami?
Ami összegyüjtené a különböző régiók megyék, nagyobb tájegységek régi paraszti ételeit, jellegzetességeit?
VAgyis nem a 23 ezredik csirkepaprikást, hanem mondjuk a pilisi slambuc recepjét svábosan.
Engem érdekelne, de a legtöbb ember ma már inkább online szakácskönyvet keresne, nem papíralapút.
Maga az ötlet jó, de szerintem a netre kellene készíteni, egyrészt neked is olcsóbb meg nagyopbb kereslet is lenne rá.
"Semmilyen szakácskönyvet nem vennék, 2019 van, a budin ülve a mobilomról elérem a világ összes receptjét."
És az életedet töltöd ott, vagy ott ülve fözöl is?
9. vagyok. Drága anyukám tegnap ezt írta le tollal. Idézem szó szerint:
"Csirke felsőcombból vadas 2019.VII.1. ÍZŐRZŐK
Kb. 1 kiló sárgarépa karikázva, zöldség, babérlevél, bors, hagyma feltesszük a csirke felsőcombbal főzni Ha kész kiszedjük a húst a hozzávalókat turmixoljuk kb. 10 dkg kristálycukrot barnára pirítjuk Hozzá adjuk a léhez visszarakjuk a husokat össze főzzük. Olajba 2 szelet kenyeret megpiritjuk kockára vágva nokedli tésztához adjuk. Kifőzzük Ezzel tálaljuk a finom vadast."
Most komolyan, nem aranyos? 74 éves egyébként. A helyesírása alapjában jó, de gondolom sietett leírni.:) Szóval igen, jó lenne egy ilyen receptkönyv. De ezt már írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!