Milyen szakácskönyvet ajánlanál?
A barátnőmnek szeretnék egy jobbfajta szakácskönyvet venni karácsonyra. Olyat szeretnék, ami esetleg már bevált más(ok)nak. Én nem igazán értek ehhez a témához, szóval az nem járható út, hogy bemeygek egy könyvesboltba és nézegetem a szakácskönyveket...
Szerintem jöhet mindenféle.
Köszönöm
Valahol már máshol/mástól is hallottam arról.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Én is a Horváth Ilonát ajánlottam volna.
Én abból tanultam a főzés alapjait, a többi pedig alakult utána.
Nincsenek benne színes képek és inkább hagyományos konyha, de szuper szakácskönyv.
én is a Horváth Ilona féle könyvből tanulok/tanultam főzni. remek alapkönyv. egyszerű, érthető. van belőle új, friss kiadás is. :)
ha már tud főzni és sokat szokott, és esetleg tudod, hogy milyen jellegű dolgokat szeret nagyon, akkor vehetsz pl. thai vagy mediterrán szakácskönyvet stb.
Nekem rengeteg szakácskönyvem van itthon, de csak kettőt használok állandóan, az egyik nekem is Horváth Ilona, ebből tanultam meg főzni, a másik pedig Domokos Lászlóné: Mindentudó szakácskönyv, ezt is ajánlom, mert szuper, ezt forgatom legtöbbet ha sütök, főzök.
Köszi mindenkinek!
"Nigella konyvei nagyon jok"
Ő találta ki, hogy a magyar szendvics az a lekváros izé?
Az után kicsit fenntartásaim vannak vele kapcsolatban, de máshonnan nem ismerem, szóval az ő könyveibe is belelapozgatok majd valamikor.
Én ezt tavaly karácsonyra vettem meg az egyik barátnőmnek. Pozitívak voltak a visszajelzései a könyvről, így én ezt ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!