Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen krémesnek való lapot...

Milyen krémesnek való lapot vegyek és milyen praktikát ajánlanál az elkészítéséhez?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam csinálni, hogy veszek fagyasztott leveles tésztát. Ahány bolt annyiféle. Ha a lidlben veszem akkor egy van az 500 g-os csomagban ezt kiolvadás után félbe vágom, ha a coopban akkor egy csomagban 3 lap szokott lenni, abból kettőt kiolvasztok. Kiolvadás után porcukrozott nyújtódeszkán kinyújtom olyan vékonyra, hogy szinte átlátszik a tészta. A tepsibe alufóliát teszek kikenem vajjal és megszórom porcukorral, úgy teszem bele a tésztát. Azért porcukorral, mert én személy szerint minden süteményhez porcukorral szórom meg a tepsit, mert nem szeretem mikor megsül és olyan lisztes lesz az alja, ráadásul úgy vettem észre, hogy kicsit édeskésebb tőle a tészta.
2013. jan. 20. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi fagyasztott hájas-leveles tésztát veszünk a krémesnek, és azt töltjük, sütjük, daraboljuk.
2013. jan. 20. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi házilag csinálunk hájas tésztát.
2013. jan. 20. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

En vajastésztát használok krémesnek, amelyet én készitek.

Vaniliakrémmel töltöm meg és tejszinhabot teszek a tetejére, vagy burkiflit is készithetsz a tésztából, vagy szilvalekvárral csinálsz kis táskákat.

A porcukor nem ég le az alján? En sütõpapirra teszem.

2013. jan. 20. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!