Milyen krémesnek való lapot vegyek és milyen praktikát ajánlanál az elkészítéséhez?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 17:06
1/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam csinálni, hogy veszek fagyasztott leveles tésztát. Ahány bolt annyiféle. Ha a lidlben veszem akkor egy van az 500 g-os csomagban ezt kiolvadás után félbe vágom, ha a coopban akkor egy csomagban 3 lap szokott lenni, abból kettőt kiolvasztok. Kiolvadás után porcukrozott nyújtódeszkán kinyújtom olyan vékonyra, hogy szinte átlátszik a tészta. A tepsibe alufóliát teszek kikenem vajjal és megszórom porcukorral, úgy teszem bele a tésztát. Azért porcukorral, mert én személy szerint minden süteményhez porcukorral szórom meg a tepsit, mert nem szeretem mikor megsül és olyan lisztes lesz az alja, ráadásul úgy vettem észre, hogy kicsit édeskésebb tőle a tészta.
2/4 anonim válasza:
Mi fagyasztott hájas-leveles tésztát veszünk a krémesnek, és azt töltjük, sütjük, daraboljuk.
3/4 anonim válasza:
Mi házilag csinálunk hájas tésztát.
4/4 anonim válasza:
En vajastésztát használok krémesnek, amelyet én készitek.
Vaniliakrémmel töltöm meg és tejszinhabot teszek a tetejére, vagy burkiflit is készithetsz a tésztából, vagy szilvalekvárral csinálsz kis táskákat.
A porcukor nem ég le az alján? En sütõpapirra teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!