Elphaba kérdése:
Megszeretnék tanulni főzni + sütni jó receptek alapján (amik beváltak! ), gazdaságosan, bevált praktikák alapján. Melyik netes oldalt használjam; szakácskönyvet vegyek?
Figyelt kérdés
-2013. nov. 23. 20:55
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Vedd meg Horváth Ilona Szakácskönyvét.
Abban nem csak recepteket, hanem a főzéssel kapcsolatos minden tanácsot megtalálsz.
Ráadásul, mindig kézbe veheted, nem kell a neten keresgélned.
4/10 anonim válasza:
Itt sok a bonyolult recept is, de mind elég színvonalas:
5/10 anonim válasza:
Szakacskonyvben nem vagyok otthon,de tudom,vannak kifejezetten kezdoknek irott konyvek is.
Online en a gasztroblogok.hut ajanlom. Regngeteg fozos- sutos blog van,kiprobalt receptek vannak csak, szemelyes tapasztalatokkal,tippekkel. :)
6/10 anonim válasza:
Kezdőknek nagyon jó a Főzni akarok.hu, de ennek ellenére egy jó alapszakácskönyv nélkülözhetetlen a konyhában.
Én is a Horváth Ilonáét ajánlom mindenkinek jó szívvel.
7/10 bumbi02 válasza:
Szakácskönyvből a Horváth Ilona féle, netes oldalból pedig a Mindmegette, és a Táfelspicc (ez az Origo egy rovata), amiket ajánlani tudok, mert nem csak receptek vannak ezeken az oldalakon, hanem mindig van egy-egy alapanyag, fűszer, konyha, amit alaposan körbejárnak, és jobban megismerhet az ember: )
8/10 anonim válasza:
Horváth Ilona tényleg sokáig alapmű volt, de most már az alapvető dolgokhoz is meg lehet találni az infót a neten (és annál sokkal fontosabbakat is, mint pl, normális alaplé főzése vagy hogy hogyan süssünk steaket :) ). A könyvben levő receptek többsége meg elég fantáziátlan vagy egyenesen ijesztő.
9/10 bumbi02 válasza:
Fantáziátlan vagy ijesztő. Aki meg akar tanulni főzni, az kezdje a "fantáziátlan és ijesztő" receptekkel, aztán kísérletezzen egy steakkel, vagy egy szufléval, illetve gondolkozzon saját recepteken. Legalábbis én így gondolom.
10/10 anonim válasza:
Kezdőként sem muszáj rántott karfiolt, rántott padlizsánt a rántott sajttal váltogatni, csak így értettem. Sokkal jobb szerintem kezdőknek is, a szintén általad ajánlott, Táfelspicc, meg az általam korábban említett Tomakonyha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!