Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van bevált halpácotok?

Van bevált halpácotok?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig pácoljátok?
2013. nov. 20. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Bolti keverékeket nem igazán használok az ízfokozók és egyéb nemkívánatos adalékok miatt, ezért a következőképpen csinálom tengeri halfilékhez:

A halszeleteket meglocsolom citrommal

fűszerek: só, bors, rozmaring, curry por, szárított bazsalikom, esetleg zúzott fokhagyma. Ezek így közösen érdekes ízvilágot alkotnak, nagyon jól illik garnéla rákokhoz is.

kb. egy órát hagyom állni sütés előtt.

2013. nov. 20. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi, jol hangzik.
2013. nov. 20. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:

chillis citromos olajos.


OPlajban citromlevet ,és apróra vágott chillit keverek el evvel pácolom a halat

2013. nov. 20. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!