Van bevált halpácotok?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig pácoljátok?2013. nov. 20. 11:38
1/3 anonim válasza:
Bolti keverékeket nem igazán használok az ízfokozók és egyéb nemkívánatos adalékok miatt, ezért a következőképpen csinálom tengeri halfilékhez:
A halszeleteket meglocsolom citrommal
fűszerek: só, bors, rozmaring, curry por, szárított bazsalikom, esetleg zúzott fokhagyma. Ezek így közösen érdekes ízvilágot alkotnak, nagyon jól illik garnéla rákokhoz is.
kb. egy órát hagyom állni sütés előtt.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi, jol hangzik.
2013. nov. 20. 12:11
3/3 anonim válasza:
chillis citromos olajos.
OPlajban citromlevet ,és apróra vágott chillit keverek el evvel pácolom a halat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!