Milyen szakácskönyvet tudtok ajánlani abszolút kezdőnek?
Szeretnék megtanulni főzni és ehhez keresek olyan szakácskönyvet ami mondhatni óvodás szinten írja le, hogy mit hogyan kell elkészíteni. Pl mi az a habarás stb.
Az ízérzékem nagyon jó, sütni szeretek (cukrász) vagyok, de főzni nem tudok.
Netes oldal is érdekel
Pelle Józsefné: Főzőiskola
Neten vagy antikváriumban még be lehet szerezni.
Szakácskönyv kétbalkezeseknek +1.
Én anyumtól ezt kaptam, amikor külön költöztem. Tényleg onnan indul, hogy mi az a lábas és miért használj konyharuhát :D úgyhogy az ovis szint megvan, de az alapvető technikákat szuperül leírja. Volt már, hogy netes receptet böngészve fellapoztam, hogy ez a technika akkor mi is. :)
www.nosalty.hu
www.mindmegette.hu
Horváth Ilona szakácskönyve mellett,
Pető Gyula: Ételkészítési ismeretek című tankönyvét ajánlanám, letölthető sok helyről pdf-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!