Milyen szakácskönyvet vehetnék 20 éves lánynak?
Attól függ, klasszikus receptekkel való, kezdő "háziasszonynak" valót vagy vmi más érdekességet adnál neki.
Charlotte Pike Éhes diák Szakáncskönyv nagyon jó. (Azt hiszem már csak antikvár példány van belőle.)
Bereznay Tamás Mai magyar konyha
A legjobb. Minden olyan étel benne van amit anyád otthon föz. Egy dupla oldal egy recept.
Benne vannak az alap levesek, sültek, fözelékek, egytálételek. Pont azok az ételek amiket az ember nap mint nap eszik. Mindegyikhez van kép, és nem túlzsúfolt, jol áttekinthetö.
Üreset. Te írd bele azokat az ízeket amiket a családban megszokott. Gyűjtsd össze a nagyi szilvalekvárját, az apja bográcsgulyását, a mama gombapörköltjét.
Aztán a többit ő írja bele
De tényleg. Én mint huszonéves az életbe nem nyitottam ki egy hagyományos szakácskönyvet se, mert felmegyek a YouTubera azt másodpercek alatt kidob nekem 26 darab Piri/Teri/Jolánka nénit akik fullpanorámában kapirgatják a rántást.
A családi ízek viszont pótolhatatlanok.
(Utolsó voltam)
Jézusom, horvátilona ....
Jamie főzőiskolája. Az való a Z generációsoknak. Imádni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!