Melyik szakácskönyvet ajánlanád egyszerű, hétköznapi ételekhez egy egyszerű, hétköznapi mértékben időhiányos, de éhes családnak?
Csatlakozom a Horváth Ilona szakácskönyv ajánlójához.
Szerintem a mai napig a legjobb, legérthetőbben megfogalmazott, a magyar ízlésnek megfelelő recepteket tartalmazó szakácskönyv. A legegyszerűbb ételek ugyanúgy megtalálhatóak benne, mint a kifinomult francia fogások. Ebből tanultam meg főzni, és ezt adtam a lányaimnak, amikor külön költöztek.
Még egy pont Horváth Ilonának, de nagyon jók még Frank Júlia, F.Nagy Angéla szakácskönyvei is.
Szamos Feri bácsiét én is szeretném megszerezni...
Hidd el, hogy semmi ajánlatuk nincs, csak lepontozási kedvük, és amihez nagyon értenek.
Arctalan, rosszindulatú figurák,vagy ugyanaz is lehet, ha pl két regivel rendelkezik, amire sajnos már sok a példa.
Akik a hagyományos konyhát, illetve annak megtanulását javasolják, azok le vannak szavazva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!