Milyen tortát ajánlanál ez esetben?
Figyelt kérdés
Anyukám 60 éves lesz. Ez alkalomból valami szép, marcipán bevonatos tortát szeretnék neki készíteni. De per pillanat semmi ötletem nincs. Nézegetem a neten a képeket, de vagy túl csicsás, vagy nagyon alap. Színre, díszítésre nincs ötletem. Annyit tudok, hogy virágokat nem akarok rátenni:)2010. jún. 30. 15:40
1/3 anonim válasza:
Ehető ezüst gyöngy?Nagyon szép és sok mindent lehet belőle kihozni pl.sablonnal mintát is készíthetsz belőle.
2/3 anonim válasza:
Ha jól tudom, ma már rátudnak tenni családi fotót is tortára, ehető formációban.
Esetleg anyukád fotóiból egy montázs a tetejére?
Ha van valami hobbija, esetleg azt megformázni a tortából.
3/3 anonim válasza:
Szerintem barmilyen tortat fel lehet dobni egy jopofa tortaformával vagy otletes diszitessel (gyongyok,kepek,szivek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!