Melyik őrölt pirospaprika a legjobb (csemege), amit szívesen ajánlanál?
Mr.Spice-csemege /Penny/ jó minőségű, szép színű, a zacskó szerint a Szegedi Paprika ZRT.gyártja.ára nagyon jó.
mifelénk a házipaprikát már 3500.-ft-ért adják és, hát elég világos, szóval nem az igazi.
én azért írtam, hogy világos és nem szép a környékbeli házi paprika, mert tudom, hogy sok magot is beledarálnak.
ők azt mondják, a paprikaolaj miatt,de én akkor sem szeretem ezt a színt.nem világos élénkpiros, hanem fakó sárgás.ráadásul nagyon drágán adják.
régen a német vevőik keresték ezt a színű paprikát, és hát leragadtak annál.
Hát nem tudom, de a szín nem elég, mivel nem sajnálják belőle a festéket.
A múltkor a Penny-ben vettem, de rémesen sötét, valószínűtlen színe volt, ránézni is rossz volt.
Sajnos a helyzet az, hogy hozzák be a küldöldi olcsó paprikát és belekeverik a magyarba, + némi festék.
Én már a neten keresgélek termelőket akiktől még normális termékeket lehet venni, és ehetőeket árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!