Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet egyszerűen...

Hogyan lehet egyszerűen húslevest főzni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
hús, víz, zeller, fehérrépa, sárgarépa, petrezselyem, hagyma, fokhagyma. Lassú tűzön puhára főzöd, leszűröd, a húst és a zöldségeket külön tálalod es tetszes szerinti levesbetétet főz. Csiga, kocka, cérnametélt, stb.
2019. jan. 28. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
14%
Fehérrépa nem muszáj, inkább petrezselymet tegyél bele.
2019. jan. 28. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Fehérrépát nem is nagyon kapsz sehol, a krumplit viszont ki ne hagyd, félbe vágva.
2019. jan. 28. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
A petrezselyem gyökerére gondoltam, mint fehérrépa, meg külön a levele, valóban ki lehet hagyni, de hogy egyből ebbe kell belekötni. Ti még választ sem írtatok. Ez egy egyszerű alap húsleves. Van, aki tesz még bele tojást, belefőzi a belsőséget, ha tyúkhúslevesről van szó, igen, van, aki krumplit is tesz bele, meg karalábét, karfiolt.
2019. jan. 28. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Fogsz egy leveskockát, belebszod fél liter vízbe, utána hajítasz egy marék tésztát és 15 perc múlva lefetyelhetsz.
2019. jan. 28. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy, ahogy az 1-es, csak teszek bele 1 cikk kelkáposztát, vagy egy marék kelbimbót.

Nyáron 1 pici paradicsomot egyben és egy fél zöldpaprikát is.

2019. jan. 28. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Ebben a témában itt a gyakorin is lehet találni tökéletes válaszokat, mint pl. a következőben az #1. Válaszoló írta

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__9..

„ A húst, vagy még inkább húsos csontot, hideg vízben felteszem a tűzre, kis lángon melegedni. Ha felforr teszek bele egy fej vöröshagymát és 2-3 gerezd fokhagymát egészben. Ilyenkor, ha nagyon habzik, leszedem a habot. Utána borsot, gyömbért, sót (esetleg köménymagot, babérlevelet, szerecsendió-virágot). Kb. egy óra múlva hozzáteszem a zöldségeket (répa, gyökér, zeller, karalábé és/vagy kelkáposzta), ezekkel még kb. 40-50 percet főzöm. Nyáron mehet bele egy kis paradicsom és zöldpaprika is. Természetesen végig fedő nélkül, lassú tűzön, csak gyöngyözve forralom. Külön főtt csík- vagy csigatésztával tálalom. "

2019. jan. 29. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
20%
100 fokon.
2019. jan. 29. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
97%

Felteszed a húst főni, amikor habzik, lehabozod.

Beleteszed a sàrgarépàt, petrezselyemgyökeret, 1 fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, zeller, karalàbé, só, szemesbors.

Ha a zöldségek puhàk, leszűröd.Főzöl ki levestésztàt, és jó étvàgyat.


Nincs hét, hogy ne főznék húslevest, pàrom meg a lànyom meg vannak veszve érte.


De nagyon lassú tűzön főzd, akkor lesz szép tiszta.

Kurkumàval rà szoktam segíteni, hogy legyen színe.

2019. jan. 29. 08:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!