Mitől függ, hogy húsízű marad-e?
Leginkább az összetevőire gyanakodnék.
Mármint hogy húsból van...
Az etetéstől, a táptól függ az íze.
Voltak - vagy vannak? - a hallisztes tápok, minden csirke halízű volt.
A legjobb az volt, amikor a szomszédasszonyom udvarán valami mentolos növény volt, akkoriban a csirkéinek volt egy enyhe mentolos íze.
Figyeld meg, hogy ezt a csirkét, ami nem ízlik hol veszed és ne onnan vásárolj!
Én akkor vettem ezt észre, főleg csirkénél, ha állottabb a hús.
Tehát nem elég friss. Már úgy viszed haza a boltból, hogy ott már állt egy darabig.
A csirke érzékeny ilyen szempontból, főzés előtti alapos hideg vizes mosás segíthet.
Én próbálok mindig ugyanott, bevált helyen vásárolni, inkább az előrecsomagolt verziót amin van dátum, és csak ha a ráírt fogyaszthatósági dátum még jó messze van. Ha már csak 1-2 nap, akkor nem veszem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!