Miért marad híg a pudingom?
Pudingporos tasakra rá van írva az anyaghányad.
Egész véletlenül nem ott hibázol, hogy odateszed a kimért tejet főni, a pudingport, meg azon a mennyiségen felül kevered el tejjel? Csak egy ötlet.
Amúgy nem kell se sokáig főzni, se sokáig kavargatni. Ha a fövő tejbe beleöltöd a pudingos tejet, Kavargatva visszaforralod (mivel attól nyilván lehűl) utána 10 másodpercig fő, nem kell több. Kész, lehúzod, otthagyod.
...egyéb ötletek:
-Válts pudingport. Ilyet én még nem tapasztaltam, de ettől még előfordulhat, hogy valami rettenet márkát használsz, és nem úgy húz ahogy kéne.
-Vegyél több pudingport, és tapasztald ki, hogy mi az a mennyiség amivel sűrű lesz.
(Ugyanígy a tejet is csökkentheted, ahogy elhangzott, de ha föltétlenül kell a mennyiség, akkor a pudingport emeld)
Utólag a tejet már nem tudod kivenni belőle, visszaforralni, (ha még forró, de már látható, hogy nem elég sűrű)
akkor még kavargatva vissza lehet forralni, és még egy pici pudingporral, vagy akár étkezési keményítővel (természetesen előtte mindkettőt el kell keverni minimális hideg folyadékban)
behúzni.
Csak ilyenkor már benne van a cukor, úgyhogy tényleg tekergetni kell, mert ha elkezd izomból sűrűsödni, akkor könnyen leég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!