Hogy párolják az éttermekben, kínai éttermekben a zöldséget? Nekik mindig egybe marad és nem "málik" valószínű hogy túl főzöm?
Figyelt kérdés
2017. szept. 28. 16:32
1/2 anonim válasza:
Nekem ilyen pároló edényem van, a fazékban forr a víz, a felette levő részben gyönyörűen megpuhulnak a húsok, a legfelsőben a krumpli, egyéb zöldségek, és nem fognak széttörni, stb. stb. még akkor sem, ha közben óvatosan megforgatod, belekavarsz... Tökéletes, nagyon szeretem.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ezzel meg van oldva a probléma! Köszi venni fogok egyet
2017. szept. 28. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!