Mirelit zöldbab, ha szálkás, és főzés után is az marad?
Mostanában többször jártam úgy a bolti fagyasztott zöldbabbal, hogy megfőztem levesnek, főzeléknek, és szálkás maradt (a szélén azokra a szálkákra gondolok). Próbaképpen egy fél marékkal direkt szétfőztem már, a szálkák akkor is maradtak. Tehát öreg lehetett (már amikor leszedték, feldolgozták).
Ti melyik boltban, melyik márkát veszitek, amit tényleg zsenge?
A zöldbabból eredetileg azért szokták pucoláskot kihúzni a szálkákat, mert az garantáltan nem fö szét.
Neked csak az fog segíteni, ha keresel olyan márkát, ami nem szálkás - szerintem akkor is megéri, ha drágább, de legalább ehetö!
Én azt tapasztaltam, hogy a hengeres, zöld zöldbab kevésbé szokott szálkás lenni, mint a sárga.
A Bonduelle elég igényes termékeket állít elő, talán azzal kellene próbálkoznod, remélem szerencsével jársz!
VBA-ban szoktam venni, ott láttam egyedül extra zsenge zöldbabot, gyorsan megfő és finom, ez az:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!