Ma kb.4 óra hosszáig főztem a zöldbablevest, s a bab, még igy is kicsit kemény volt. Van ilyen bab, vagy én hibáztam? Ugyanebből tettem el télire a mélyhütőbe.
Figyelt kérdés
2018. júl. 5. 19:24
2/8 anonim válasza:
Megpróbálhatsz szódabikarbónát tenni a vízbe a főzés végén, segít megpuhítani.
3/8 anonim válasza:
Már fásan szedték. A végeit leszedted? Ez max. krémlevesként lesz nem fás, de ha nagyon öreg volt lehet, hogy turmixolás után lesznek a levesben kemény szálak, amit le kell szűrni.
4/8 anonim válasza:
Nem tettél véletlenül ecetet a levesbe a főzés elején?
5/8 anonim válasza:
A 2-es és a 4-es leírta amit én is akartam.
Egyébként a fagyasztás lehet, hogy segít rajta valamit és könnyebben főzhető lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
Fiatal volt a bab,legfeljebb igen hervadt volt.Már máskor is főztem ilyenből, de nem tapasztaltam azt, hogy ne puhuljon meg. Esetleg van ilyen fajta bab ?
2018. júl. 6. 09:30
7/8 anonim válasza:
Gondolom nem fejteni való babból csináltál zöldbablevest. :)
8/8 anonim válasza:
Igen, ez a fajta, ami inkább fejteni való, tudomásom szerint ez fő meg ebben az állapotban igen nehezen. Ha te is ebből főztél, eléggé rostos marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!