Zöldbab főzelék nagymama módra?
A régiek szinte mindig kevés pirospaprikás-fokhagymás rántással készítették. Pici cukor, pici ecet, ami kissé pikánssá tette. Végén a tetejét megszórták frissenvágott petrezselyemzölddel.Tejföl opcionális volt, volt aki tett a sajátjába, volt, aki nem.
Az én nagymamám és anyum is így csinálta, és jómagam is követem ezt a módszert.
Való igaz, ahány ház annyi szokás :) De remélem nem baj, hogy leírtam, hogy csinálta az én nagyanyám,anyám, és én...
Örülök, hogy Ön tejfölösen szereti, és további jó egészséget:)
Az 5/7-es , 58 %-os, kb úgy 83 éves, mint, ahogy Kiszel Tünde 38 éves...Messziről jött ember, azt mond, amit akar.
Kíváncsi lennék, hogy a 83 éves "mami" hogy regisztrált a Gyk-ra...
A kérdezőnek: a menzás élmény sem jellemző a nagymamára,(honnét is tudná ) valszeg valami előfizetéses, vagy ételfutáros dobozos ételt kap, ami persze, hogy nem hasonlít egy házi zöldbabfőzelékre.
Ezeket lisztes-vizes,- némi tejfölös- habarással besűrítik hatalmas kondérokban, se színe, se íze, ezért is nem ízlik szegénynek.
8as, miért ne internetezhetne valaki 83 évesen?
kíváncsi vagy, hogy regisztrált, miért, van felső korhatár? amúgy, kapaszkodj meg: segíthetett neki unoka, dédunoka is.
mellesleg ismerek (na jó, nem ismerem, csak hallottam róla - ismerősöm otthoni szomszédja), aki 80on felüli regisztrált társkeresőre (megkérte a szomszédot, hogy segítsen), és talált is valakit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!