Főzelék tetején hűlés közben hártya keletkezik. Hogy lehet ezt megelőzni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 13:25
2/9 anonim válasza:
Folpackkal takard le .. A meleg pudingot is letakarom mindig egy darab Folpackkal így nem bőrösödik be amíg nem hűl ki.
4/9 anonim válasza:
Pudingnál működik az, hogy ha cukrot teszünk bele, ha kész és ettől nem lesz "bőrös". Lehet működik ennél is persze attól függ milyen főzelék.
5/9 anonim válasza:
Puding cukorral is bőrösödik ! Folpakkot olvastam már többször. Én kevergetem míg ki nem hül.
6/9 anonim válasza:
Alufóliával fedem le, de csak mert más is eszik belőle - én imádom a bőrét :D
7/9 anonim válasza:
A hűlés közben a sűrű dolgok nem tudnak átkeveredni, mint a kávé, vagy a tea, és a párolgás/gőzölgés meg csak a tetején megy és vizet veszít, sűrűsödik a felső rétege a főzeléknek.
Ha homogénen szereted, akkor hűlés közben néha átkevergeted.
8/9 anonim válasza:
A folpackos megoldás igenis működik a pudingnál! Akkor a főzeléknél is bejöhet, bár még nem próbáltam. Többször átkeverem, és végül tálalás előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!