Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzelék tetején hűlés közben...

Főzelék tetején hűlés közben hártya keletkezik. Hogy lehet ezt megelőzni?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 19. 13:25
 1/9 anonim válasza:
100%
Tegyèl rá egy zacskót
2017. ápr. 19. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Folpackkal takard le .. A meleg pudingot is letakarom mindig egy darab Folpackkal így nem bőrösödik be amíg nem hűl ki.
2017. ápr. 19. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Vaj darabkákat kell rá tenni.
2017. ápr. 19. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
Pudingnál működik az, hogy ha cukrot teszünk bele, ha kész és ettől nem lesz "bőrös". Lehet működik ennél is persze attól függ milyen főzelék.
2017. ápr. 19. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Puding cukorral is bőrösödik ! Folpakkot olvastam már többször. Én kevergetem míg ki nem hül.
2017. ápr. 19. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Alufóliával fedem le, de csak mert más is eszik belőle - én imádom a bőrét :D
2017. ápr. 19. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A hűlés közben a sűrű dolgok nem tudnak átkeveredni, mint a kávé, vagy a tea, és a párolgás/gőzölgés meg csak a tetején megy és vizet veszít, sűrűsödik a felső rétege a főzeléknek.

Ha homogénen szereted, akkor hűlés közben néha átkevergeted.

2017. ápr. 19. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A folpackos megoldás igenis működik a pudingnál! Akkor a főzeléknél is bejöhet, bár még nem próbáltam. Többször átkeverem, és végül tálalás előtt is.
2017. ápr. 19. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg kell keverni.
2017. ápr. 20. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!